Тази вечер във по NOVA ще станем свидетели на поредния

...
Тази вечер във по NOVA ще станем свидетели на поредния
Коментари Харесай

Мегз с безпрецедентен опит за бунт във VIP Brother

Тази вечер във по NOVA ще станем очевидци на следващия ексцентричен и краен опит за протест от страна на Мегз. Шеф Петров ще разгласи война на номерата в Къщата, а следващите елиминации, единствено на крачка от финалната права, към този момент чукат на вратата.

Миглена Каканашева несъмнено претърпя огромна трансформация, откогато Big Brother се принуди да я направи Фантома на Къщата. Дизайнерката бързо осъзна сериозността на обстановката, а мисълта, че към този момент единствено участва, без да бъде пълновръстен член, не ѝ дава мира. Мегз неведнъж направи опити да поправи грешката си и да накара Големия брат да я върне в играта, само че той остана неотстъпчив. Тази вечер ще забележим следващия опит на Меги, който ще бъде повече от краен. Тя ще окупира изповедалнята и ще откаже да я напусне в продължение на часове. Какво ще последва от този невиждан протест и по какъв начин ще реагират Съквартирантите на него, следва да разберем.
 Даниел Златков
В живото предаване на VIP Brother тази вечер ще забележим и възраждането на една остаряла омраза – сред Шеф Петров и Дани Златков . Всичко ще стартира като почтена смешка от страна на Дани и Тото . Двамата ще решат да се пошегуват с Петров и да крият негови такъми. Това ще отприщи голяма вълна от отвращение и избухливият кулинар още веднъж ще се изправи против Златков.
 началник Петров
Тази седмица номинирани за изпъждане са Шеф Петров, Тото, Алфредо, Джулиана и Марги Хранова, а тази вечер феновете ще дефинират кой от тях да се сбогува с Къщата тъкмо преди финалната права на шоуто. Преди това да се случи, Голямата сестра Миглена Ангелова ще подложи на подробен разпит всеки един от тях.

Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в и на формалната страница на. Целите епизоди на предаването може да гледате в, a най-интересните моменти да следите във.

Още от живота на Съквартирантите:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР