Тази вечер в София беше представена листата на коалиция Патриоти

...
Тази вечер в София беше представена листата на коалиция Патриоти
Коментари Харесай

Представиха евролистата на коалиция Патриоти за Валери Симеонов

Тази вечер в София беше показана листата на коалиция " Патриоти за Валери Симеонов ". В борбата за европарламента вземат участие представители на едрия и междинен бизнес, както и професионални политици.

Представянето на претендентите стартира като първо в залата прозвуча химна на България. След това листата беше показана в обратна посока. Под номер 17 на евроизборите ще се яви Славчо Атанасов. Водач на листата е самият Валери Симеонов, следван от Гергана Микова и Димитър Каргов. Една от най-атрактивните кандидатури е под номер 4 - това е първенецът по бокс Даниел Асенов, по-известен с прякора си Тайсъна. Патриотите към Валери Симеонов се сплотяват към мотото " Вместо думи - дейности ". Според Симеонов, към момента има публични проблеми, които остават нерешени. Един от целите е отбрана на дребния и междинен бизнес от олигархията.

Валери Симеонов, лидер на листата на " Патриоти за Валери Симеонов ": Ние заставаме с нашите лица, с нашите биографии и аз желая да ви уверя, че хората в тази полудъга зад мен са хора съумели с помощта на личните си сили, на личните си благоприятни условия, сила, труд и неизменност. Защото всеки от тях се е потвърдил в своята област. Всеки от тях има своята витална трудова професионална биография и никой от тях не е с биография политик.
Валери Симеонов насочи и доста рецензии към своите политически съперници.

 © БГНЕС  Коалицията на Валери Симеонов се записва в ЦИК за евроизборите Коалицията на Валери Симеонов се записва в ЦИК за евроизборите
Коалиция "Патриоти за Валери Сименов - НФСБ и Средна Европейска класа "- внесоха през днешния ден в ЦИК документи за присъединяване в изборите за Европейски парламент. В...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР