Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по
Коментари Харесай

Шеф Ангелов слага край на разхищението на храната в Hell’s Kitchen България

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA началник Виктор Ангелов ще постави завършек на разхищението на храна в адската кухня.

Наказанието поради вчерашната провалена вечеря ще накара 18-те кандидати за купата „ най-хубав готвач “ да научат мъчително уроците си и по какъв начин същинските майстори употребяват продуктите за всяко ядене до последното парченце. Вечерната резервация пък ще им донесе нова изненада и на мъжете и дамите в кухнята ще им пристигна нанагорно от новите правила в кухнята на началник Ангелов.

Готови за борба в Hell’s Kitchen се връщат Хани, Светозар и Невена, които след едно денонощие в болничното заведение потвърдиха, че подлият вирус не може да ги откаже от присъединяване в конкуренцията за 100-те хиляди лв.. Дали обаче една от дамите няма да се откаже от борбата в Hell’s Kitchen поради дълго чакано събитие в живота й, следва да разберем.
Обстановката Hell’s Kitchen България и през днешния ден ще бъде нажежена до алено.

Първото на ден предизвикателство ще изправи тимовете в съревнование по съществени готварски умения, а екипната игра ще разреши на един от тях да завоюва. Няма да липсват и открити женски спорове със поръчката да се трансфорат в хронични, а при мъжете ще се откроят и такива, които ще имат неблагоразумието да не се вслушат в условията на началник Ангелов.

Ще успят ли да се оправят по-добре експертите с вечерната резервация или ще оставят още веднъж гладни гостите в ресторанта на Hell’s Kitchen и кой ще бъде вторият номиниран участник, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР