Тази вечер в Hell`s Kitchen ще видим как Чилева и

...
Тази вечер в Hell`s Kitchen ще видим как Чилева и
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: ожесточен женски дуел и взискателни ВИП гости

Тази вечер в Hell`s Kitchen ще забележим по какъв начин Чилева и Светлана ще бранят черните си куртки със зъби и нокти и ще дадат всичко от себе си, с цел да стигнат до финала.
 Снимка 423668

Светлана се закани да " смачка фасона " на Чилева, само че дали ще успее да извърши желанието си? Двете ще застанат една против друга освен с цел да завоюват опцията да продължат в шоуто, само че и с цел да потвърдят коя от двете е по-добър кулинар.
 Снимка 423669

Битката ще стане и въпрос на чест, а играта " Шеф печели или началник губи " ще впусне двете борещи се за оставане дами в кулинарно околосветско премеждие, с цел да покаже коя има по-големи кулинарни умения.
 Снимка 423664

Вечерната резервация ще бъде не по-малко напрегната, а една специфична ВИП веган поръчка напряко ще изправи косите на професионалните готвачи. Търпението на гостите ще бъде сложено под тестване, до момента в който в кухнята се пържат на бавния огън на множеството поръчки.
 Снимка 423666

Ще има песни вместо готвене, викове до степен на шупване, голямо напрежение и един готвач, който ще дърпа цялата кухня обратно. А на финала на резервацията началник Виктор Ангелов ще реши дали да не се раздели вечно с още един от готвачите.
 Снимка 423667

Ще разберем и дали Папи Ханс, Нешка Робева и останалите ВИП посетители ще останат удовлетворени от визитата си в ресторанта на Hell`s Kitchen или ще си тръгнат разочаровани.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР