Тази вечер в Hell`s Kitchen ще станем свидетели на едно

...
Тази вечер в Hell`s Kitchen ще станем свидетели на едно
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: Изненадващо предизвикателство и един втори шанс

Тази вечер в Hell`s Kitchen ще станем очевидци на едно по-различно предизвикателство - утринно, а не на ден. Отборният дух на играчите за следващ път ще бъде подложен под съществено тестване и някои ще се огънат под напрежението.

А задачата е на пръв взор елементарна - подготвяне на закуска. Участниците в Кухнята на Ада обаче ще съумеят да я трансфорат в изключително състояние. Дали ще се наложи намесата на пожарникари, ще разберем в епизода тази вечер.
 Снимка 418479

В оспорваното надпревари сини и червени ще покажат забележителна скорост и екипен дух, само че това не е гаранция, че началник Виктор Ангелов ще е удовлетворен от крайния резултат.
 Снимка 418482

Наградата за спечелили ще ги накара да се усмихват дълго, тъй като ще се срещнат от близко с изкуството на карикатурата. А на победените съществено ще им залюти.
 Снимка 418481

Вечерната резервация ще премине не по-малко с напрежение от дневното предизвикателство. Нервите на началник Виктор Ангелов още веднъж ще са опънати до краен лимит. Един от готвачите ще успее да завоюва утвърждението му, а различен ще си навлече съществени рецензии.
 Снимка 418480

Стартерите и гарнитурите отново ще се окажат висока летва пред участниците, само че ще чуем и мъжка дума, че резервацията ще бъде сполучлива. Всеки ще се сблъска с разнообразни компликации в процеса на подготвяне на ястията, а един от готвачите ще се снабди и с " бавачка ".

Довечера ще разберем и дали шестимата готвачи, които изгубиха своите куртки в предходния епизод, през днешния ден ще съумеят да трансформират обстановката към положително. Ще забележим и дали началник Виктор Ангелов ще бъде благоразположен към участниците или няма да се размине без номинация.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР