Тази вечер в Hell`s Kitchen ще проследим поредния ожесточен сблъсък

...
Тази вечер в Hell`s Kitchen ще проследим поредния ожесточен сблъсък
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: Женска битка за оставане в шоуто

Тази вечер в Hell`s Kitchen ще проследим следващия яростен конфликт за оставане в шоуто. Този път една против друга ще се изправят Чилева и Ралица. Именно те са считани за две от най-сериозните претендентки за победител, по тази причина началник Виктор Ангелов ще сe постарае да ги поизпоти уместно.

Предизвикателството, което ще реши коя дама да напусне и коя да остане, ще премине в два стадия. Чилева и Ралица ще показват самостоятелни кулинарни умения, само че и качества на ръководители по време на вечерната резервация.
 Снимка 410793

Двете дами ще бъдат съществено затруднени от забавното предизвикателство на Виктор Ангелов и едно ядене, което на пръв взор не би трябвало да им бъде проблем. Но не всеки път всичко е такова, каквото наподобява. Дали пък концепциите им няма да бъдат прекомерно ексцентрични?

Сините и алените ще се борят за утвърждението както на началник Виктор Ангелов, по този начин и на гостите в ресторанта, измежду които Искрата, Цвети Пиронкова и Енчо Кирязов. Няма да се мине и без удари под кръста, подозрения за бойкот и някой и различен скандал. А един участник ще вземе решение, което никой различен до момента не е в Hell`s Kitchen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР