Тази вечер в Hell’s Kitchen финалистите ще се изправят пред

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen финалистите ще се изправят пред
Коментари Харесай

Ресторантът на Hell’s Kitchen с първа сутрешна резервация

Тази вечер в Hell’s Kitchen финалистите ще се изправят пред утринна резервация, а посетители ще им бъдат най-взискателната и капризна публика – децата. Вечерната резервация ще премине под огромно напрежение, тъй като участниците са наясно, че всяка неточност може да докара до напускането им на финалната права, а в края на епизода един ще се сбогува с фантазията си за 100 000 лв. и контракт в ресторанта на началник Ангелов.

Изненадите за финалистите ще стартират още със старта на днешния епизод. Те ще чакат следващото си предизвикателство от началник Ангелов и ще го получат, само че то ще бъде в пъти по-различно и комплицирано от нормално. Ресторантът на Hell’s Kitchen ще отвори порти за утринна резервация и ще посрещне най-взискателните посетители – децата от цяла детска градина.
 Hells Kitchen Hells Kitchen
За своята закуска малчуганите ще могат да избират от няколко разнообразни разновидността, а шефовете ще схванат какво е възприятието да приготвяш храна, до момента в който не можеш да чуеш даже личните си мисли от шума в салона. Финалистът, който се оправи най-добре със утринната резервация ще получи полет над София с дребен аероплан, а кой ще бъде той, следва да разберем.

Вечерната резервация ще бъде изпълнена с огромно напрежение, тъй като всеки един от финалистите е наясно, че и най-малката неточност може да му коства разлъка със надпреварата. Някои от шефовете с черни куртки няма да устоят на напрежението и ще позволен поредност от неточности, само че тези на един от тях ще бъдат най-големи и той ще се сбогува с фантазията си за 100 000 лв. и контракт в ресторанта на началник Ангелов, финиширайки на 7-мо място. Кой ще бъде той ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на "Фейсбук " страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР