Тази вечер в Hell’s Kitchen България професионалистите ще бъдат поставени

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen България професионалистите ще бъдат поставени
Коментари Харесай

Участник изненадващо ще бъде уволнен от Hell’s Kitchen

Тази вечер в Hell’s Kitchen България експертите ще бъдат сложени пред тестване за централизация и умелост. Вечерната резервация ще се окаже извънредно инфарктна за единия тим, а в края на вечерта един участник изненадващо ще бъде уволнен от началник Виктор Ангелов.

Поредното предизвикателство на началник Ангелов за професионалните готвачи ще има за цел да тества тяхната централизация и вниманието им към фините елементи и нюанси. Двата тима ще би трябвало да създадат колкото могат повече порции съвършени лозови сарми, до момента в който разнообразни фактори се пробват да ги разконцентрират от работата им. Победителите ще получат боулинг шампионат, а на победените ще се наложи да полират всички чаши в ресторанта до идеален искра.

Четвъртата вечерна резервация ще се окаже същинско тестване за един от тимовете. Липсата на връзка сред участниците в него ще докара до поредност от съществени неточности, а това по този начин ще вбеси началник Ангелов, че той ще се принуди да вземе изключителни ограничения, до каквито не е прибягвал досега.

Кой е тимът, който ще накара Виктор Ангелов да предприеме невиждани дейности, кой ще бъде първият номиниран за изпъждане експерт и кой ще си тръгне изцяло ненадейно, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР