Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по
Коментари Харесай

Hell’s Kitchen с козунаци за благотворителност

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, експертите ще подготвят козунаци, почтени за Гинес, а по-късно те ще отидат за щедрост. Шеф Ангелов ще насочи доста съществено предизвестие към синия тим – те няма да имат право на повече неточности в случай че желаят да останат в надпреварата, а в края на епизода един експерт ще облече престилката на номинираните.

Днес професионалните готвачи в Hell’s Kitchen България ще имат нелеката задача да омесят и сплетат идеално 50-килограмово тесто за козунак. По-бързият тим ще получи изненадваща премия, а изгубилите ще би трябвало да изпекат и опаковат всички козунаци, които ще отидат при децата в потребност, приютени от отец Иван от Нови хан. Предстоящите празници и положителната идея ще окуражават и двата тима, само че един участник ненадейно ще блесне с невероятните си умения в приготвянето на козунаци.

Преди ресторантът на Hell’s Kitchen България да отвори порти за гостите си, началник Ангелов ще насочи съществено предизвестие към синия тим. Мъжете няма да имат право на неточности, а в случай че някой допусне сериозна такава, той ще бъде мигновено отстранен от предаването. Огромното напрежение ще окаже своето въздействие върху сините, само че дали те ще се окуражават пред действителната опасност от овакантяване, или някой прибързано ще се раздели с присъединяване си в надпреварата, следва да разберем.

От през днешния ден в предаването „ На кафе “ по NOVA започва нова графа за живота на участниците в Hell’s Kitchen България. Всеки вторник един от тях ще споделя за себе си, за фамилията си и за своя живот, а какво показа една от най-колоритните претендентки за премията от 100 000 лв. и работа в ресторанта на Виктор Ангелов – Гичка, можете да разберете във видеото.



Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на "Фейсбук " страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР