Тази вечер в градската концертна зала във Враца се проведе

...
Тази вечер в градската концертна зала във Враца се проведе
Коментари Харесай

ГЕРБ единодушно: Калин Каменов е кандидатът за кмет във Враца /снимки/

Тази вечер в градската концертна зала във Враца се организира номинационното заседание на общинската конструкция на ГЕРБ.
Без съмнение, присъстващите близо 230 делегати поддържаха номинацията на Калин Каменов за кмет на Враца. Припомняме, че Каменов бе определен за кмет на Враца през 2015 година, когато след балотаж победи Николай Иванов.
На изборите през 2019 година Каменов победи безапелационно и претендента на Българска социалистическа партия и подсилен от Движение за права и свободи Момчил Младенов, като над 72% от гласувалите дадоха своето доверие на сегашния кмет.
През двата си мандата като кмет Калин Каменов промени образа на регионалния град.
Той и неговият екип имат в действителност знакови триумфи – съумяха да измъкнат от финансовия колапс общинското дружество “Тролейбусен превоз, ” като подмениха старите тролеи с нови и осигуриха електробуси. Бе приключен и планът “Воден цикъл ”. Враца стана привлекателно място за вложители и стартира да се трансформира в туристическа дестинация.
“Ще продължа да се боря за развиването на Враца!
На провелото се заседание на локалната конструкция на ГЕРБ над 200 членове поддържаха моята кандидатура за трети мандат като кмет на Враца!
През последните години се справихме с доста провокации. Вярвам, че със мощен екип от общински съветници и кметове на кметства, освен ще продължим започнатото, само че и ще го надградим.
Аз няма да се откажа от това Враца да продължи своето развиване! Благодаря за поддръжката! ”, с тези думи Калин Каменов се обърна към членовете на ГЕРБ.
На събранието бяха направени и номинациите за кметове на селата в общината, както и за претендентите за общински съветници на ППГЕРБ-Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР