Тази вечер в ефира на БНТ1 започна втория сезон на

...
Тази вечер в ефира на БНТ1 започна втория сезон на
Коментари Харесай

Започна вторият сезон на политическото предаване Обещанието

Тази вечер в ефира на БНТ1 стартира втория сезон на политическото предаване " Обещанието ". В него 5-ма евродепутати поемат съответни обещания, които би трябвало да изпълнят за избран период. Второто предаване ще бъде на 29-и април. Форматът е с начален час 19:00 и ще се излъчва всяка неделя до 3-и юни.


Петима евродепутати. Пет обещания. Конкретен период, в който всеки от тях да извърши своето. В първото издание представителна извадка на " Алфа рисърч " дефинира посредством гласоподаване най-интересното, най-трудното за осъществяване и с изгода за максимален брой хора заричане. Минути след дадената дума в ефир, евродепутатите обявиха, че са подготвени за предизвикването.
Ангел Джамбазки, евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване: С обещания не се прави работа, става с работа. Приемам тези три първи места като оценка за предлагането, което направих, работата, която е свършена.Илхан Кючюк, евродепутат от Движение за права и свободи: Основен ангажимент на всеки един политик е с изключение на да дава обещание, само че и да следи за осъществяването на и да взе участие интензивно при реализирането на своето заричане.Момчил Неков, евродепутат от Българска социалистическа партия: Чувствам се в работен режим. Смятам, че това ще бъде потребно за българите и за българските производители, а в това време ще получим качество за българските консуматори.Ева Майдел, евродепутат от ГЕРБ: Ние сме готови, уверени в капацитета на гениите, които желаеме да представим в Брюксел, тъй че продължаваме напред.Светослав Малинов, евродепутат от ДСБ: Имаше въодушевление в залата, удовлетворен съм и от класирането си, като начало, несъмнено. А и съм приключил много работа към този момент.
В пет самостоятелни излъчвания всеки евродепутат ще показа своето заричане и феновете ще видят неговото осъществяване. Първото от тях е на 29-и април.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР