Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00

...
Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00
Коментари Харесай

Сълзи, огорчения и гладна стачка във VIP Brother

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00 часа по NOVA , ще проследим развиването в връзките сред Тони и началник Петров след абсурда сред двамата. Въпреки извиненията на Тони и опитите на останалите Съквартиранти да разсеят Петров, той няма да не помни по този начин елементарно случилото се. Нещо повече, избухливият му манталитет ще забърка още хора, а нищо неподозиращата Джулиана ще се окаже отговорна, че подготвя храна за журналиста и ще бъде остро разкритикувана от Шефа. Ще стане ли спорът сред двамата мотив за разделяне в Къщата и за какво Тони Стефанов отхвърля да се храни на масата с останалите, следва да разберем още довечера.
 Антон Петров
След неуспеха на седмичната задача „ Орденът на сърцето “, Съквартирантите са принудени да живеят с най-малък бюджет. Влюбеният Big Brother обаче ще им даде втори късмет да си обезпечат удобен живот през втората седмица на взаимно общуване. Той ще сложи задача Miss VIP Brother 2017, а способеното жури в състав началник Петров, Дани Милев, Цуни и Тони Стефанов ще имат тежката и виновна задача да изберат най-красивата жена в Къщата. Неочаквано тази толкоз занимателна и красива задача ще докара до поредна порция сълзи и огорчения. Коя от хубавиците в Къщата ще стане Miss VIP Brother 2017 и коя ще се почувства афектирана от това, следва да разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 Шеф Петров и Джулиана
Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в уеб страницата на VIP Brother 2017 и на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук . Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY , a най-интересните моменти да следите във Vbox7 .

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Вижте кои са първите номинирани във VIP Brother 2017

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР