Тази вечер в деня на българската азбука, просвета и култура

...
Тази вечер в деня на българската азбука, просвета и култура
Коментари Харесай

Блясък във втората бална вечер в Благоевград! Абитуриентите на Езикова гимназия и гимназията по туризъм в истински парад на красотата по червения килим

Тази вечер в деня на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност „ под светлините на прожекторите” застанаха зрелостниците на Езиковата гимназия "Акад. Людмил Стоянов " и на Професионалната гимназия по туризъм и лека индустрия "Гоце Делчев ".

Лично кметът на Благоевград Илко Стоянов, който също изпрати сина си Кристиян на абитуриентския му бал, мощно разчувствуван, хвърли менче с вода за сполучлив и професионален старт в живота на випуск 2022! Тържественото шествие на зрелостниците мина извънредно блестящо и вълнуващо. Зрелостниците, пременени в изискани тоалети, дефилираха под бурните овации на публиката. Стил и класа демонстрираха с облеклото си зрелостниците, които бяха съобразили тоалетите си с последните фешън трендове.

Дамите бяха блястящи с прелестните си рокли, само че тази година момчетата като че ли сграбчват наградата за грациозност, съчетана с юношески жар. Завършващите отброяваха от 1 до 12, с цел да отбележат края на един стадий от своя живот и началото на различен. Нека този нов стадий бъде белязан с ентусиазъм.

Сега, когато към този момент навлизате в дебрите на живота, ви следва най-големия тест. Пожелаваме ви да го издържите и да имате сили да се потвърждавате всеки ден. Нека напъните ви бъдат увенчани с триумф!

Бетина Григорова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР