Тази вечер в Биг Брадър за един Съквартирант ще се

...
Тази вечер в Биг Брадър за един Съквартирант ще се
Коментари Харесай

Зрителите влизат в Къщата

Тази вечер в Биг Брадър за един Съквартирант ще се завърши присъединяване в шоуто единствено два дни преди огромния му край. Феновете ще завладяват Къщата, с цел да изкажат своята поддръжка и рецензии към финалистите, а с помощта на тях една затворена тематика още веднъж ще излезе на дневен ред.

В дейли епизода на Биг Брадър: Most Wanted нощес видяхме диалога на Динко и Джино с Дейна Бианкалана, който даде отговор на въпроса кой от двамата мъже споделя истината.

След този дълго чакан диалог Джино ще се почувства спокоен и вдъхновен, тъй като е изчистил името си, а Динко ще понесе срама от казаните думи, от които той все пак не се отхвърля. Вече затворената тематика обаче още веднъж ще излезе на дневен ред по време на задача Жива връзка.

Феновете ще имат опция да се чуят и видят със своите любимци, а измежду позвъняванията ще постъпят и такива от далечно Чикаго. Какво ще се случи и за какво честността на Джино още веднъж ще бъде сложена под въпрос, ще разберем напълно скоро.

След последните за сезона номинации, които се организираха онлайн в сряда, Динко, Джино, Зорница и Людмила са застрашени от изпъждане единствено два дни преди огромния край на шоуто.

В края на епизода тази вечер един от тях ще се раздели с Къщата и с фантазията си за победа онлайн, а кой ще бъде той и по какъв начин ще одобри провалянето на крачка от финала, ще разберем още довечера от 21:00 часа по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР