Тази вечер в 22:00 часа приема ЛАСК (Линц) в последния

...
Тази вечер в 22:00 часа приема ЛАСК (Линц) в последния
Коментари Харесай

Лудогорец иска да се сбогува с Лига Европа с усмивка

Тази вечер в 22:00 часа приема ЛАСК (Линц) в последния си мач от група " J " на Лига Европа. Българският първенец се показа доста под упованията, като е с пет загуби в петте си мача до момента и от дълго време изгубиха късмет за продължение напред. " Орлите " обаче имат финален късмет да поизмият срама и да завършат акцията с победа.

ЛАСК (Линц) също не съумя да откри място на 1/16-финалите. Австрийците сигурно ше завършат на 3-ото място в групата и отпадат от конкуренцията. Те обаче дадоха поръчка, че няма да подценят днешната среща и излизат за нова победа.

Първият мач сред двата отбора бе извънредно забавен и приключи 4:3 в интерес на ЛАСК. Това бе може би най-силният дуел на Лудогорец в групата. Сега разградчани се надяват да отмъстят на австрийците и да запишат първата си победа.

Успехът е необходим на Лудогорец освен за самочувствие, само че и с цел да прибавят точки към коефициента си, както и към този на България. Освен това една победа би осигурила още една нелоша сума в касата на " Орлите " в размер на 570 000 евро.

Треньорът на Лудогорец не може да разчита на трайно контузените и Марин, а към тях би трябвало да прибавим и Недялков, който също е с контузия. Най-вероятно той ще стартира срещата с Илиев на вратата и Икоко, Вердон, Моци и в отбрана. Баджи и Сантана ще са опорни халфове, а Десподов и ще бъдат на крилата. Атаката ще води Кешерю, а зад тила му ще работи Янков.

За ЛАСК на терена се чака да излязат Шлагер под рамката и Визингер, Холанд и Андраде в защита.Ранфтъл и Ренер ще са на крилата, а Балич и Мадесн ще работят в средата на терена. В офанзива пък ще бъдат Грубер, Егещайн и Гойгингер.

Лига Европа, група " J ", 6 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - ЛАСК (ЛИНЦ)

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Илиев, Икоко, Вердон, Моци, Сисиньо, Сантана, Баджи, Янков, Десподов, Каули, Кешерю

ЛАСК: Шлагер, Визингер, Холанд, Андраде, Ранфтъл, Мадесн, Балич, Ренер, Грубер, Егещайн, Гойгингер

Стадион: " Хювефарма Арена ", Разград
Съдия: Витарий Мешков (Русия)
Начало: 22:00 часа

Лига Европа 6 кръг, четвъртък 10 декември  Лудогорец 22:00предстои  ЛАСК Линц
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР