Тази вечер в 22:00 часа на стадион “Джузепе Меаца” в

...
Тази вечер в 22:00 часа на стадион “Джузепе Меаца” в
Коментари Харесай

Лудогорец няма какво да губи на “Джузепе Меаца”

Тази вечер в 22:00 часа на стадион “Джузепе Меаца” в Милано българският първенец Лудогорец се изправя против Интер в мач-реванш от 1/16-финала в Лига Европа. “Орлите” изгубиха първата среща с “нерадзурите” в Разград с 0:2, тъй че възможностите им да продъжлаване напред наподобяват илюзорни. Това обаче не значи, че те би трябвало да излязат с наведени глави. Напротив. Сега е моментът играчите на Павел Върба да покажат какво могат против един от грандовете в европейския футбол. Те няма какво да изгубят от този мач, само че могат да завоюват почитание, в случай че покажат добра игра и вероятно реализиран добър резултат.

За страдание, поради появяването на подлия ковид на територията на Италия, бе решено мачът да се играе пред празни трибуни. Това сигурно ще отнеме от магията на дуела, само че пък може и да бъде плюс за гостите. Интер няма да може да разчита на поддръжката на своите правилни тифози, а това не е без значение, изключително в случай че мачът не се развие съгласно проекта на “нерадзурите”.

След като реализира отличен турнирен резултат в Разград, Интер малко или доста ще подцени днешния мач и няма да е изненада, в случай че Антонио Конте даде отмора на някои съществени футболисти. Той даже е задължен да направи сходно нещо предвид на идното дерби с Ювентус в неделя вечер, което много по-важно за “нерадзурите”, защото може да реши борбата за Скудетото в Серия “А”. Това е още един бонус за Лудогорец, който би трябвало да направи всичко допустимо да се възползва по най-хубавия метод от обстановката.

Лудогорец е единият от двата български отбора, реализирали победи над италианци. “Орлите” победиха Лацио в Рим през 2014 година (1:0). Същото е правил и Левски против същия противник, само че през 2009 година.

Добрата вест за Павел Върба е завръщането на нападателя Клаудиу Кешерю, който отсъстваше в първия мач. Без него разградчани съумяха да насочат едвам един прецизен удар. Единственият отсъстващ пък ще бъде халфът Абел Анисе, който е осъден за дуела.

Очаква се стартовата единайсеторка на “Орлите” да е формирана от Владислав Стоянов под рамката и пред него Сисиньо, Терзиев, Григоре и Недялков в защита. Дяков и Баджи ще извършват функционалностите на отбранителни халфове, а Марселиньо ще работи като плеймейкър. Каули и Вандерсон ще бъдат на двете крила, а офанзивата ще води Кешерю.

Интер пък се допуска, че ще излезе с Падели на вратата и Д’Амброзио, Ранокия и Бастони в отбрана. Бираги и Моузес ще са на крилата, а ядрото в средата на терена ще е формирано от Барела, Валеро и Ериксен. В офанзива пък ще бъдат Лукаку и Санчес.

Лига Евопа, 1/6-финал, реванш:

ИНТЕР - ЛУДОГОРЕЦ (в първия мач 2:0)

Вероятни сформира:

ИНТЕР: Падели, Д’Амброзио, Ранокия, Бастони, Моузес, Бираги, Барела, Валеро, Ериксен, Санчес, Лукаку

ЛУДОГОРЕЦ: Стоянов, Сисиньо, Терзиев, Григоре, Недялков, Дяков, Баджи, Марселиньо, Каули, Вандерсон, Кеерю

Стадион: “Джузепе Меаца”, Милано
Съдия: Даниел Зиберг (Германия)
Начало: 22:00 часа

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 27 февруари  Интер 22:00предстои  Лудогорец

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР