Тази вечер в 22:00 часа Лудогорец посреща АЕК (Ларнака) в

...
Тази вечер в 22:00 часа Лудогорец посреща АЕК (Ларнака) в
Коментари Харесай

Последен шанс!

Тази вечер в 22:00 часа Лудогорец посреща АЕК (Ларнака) в среща от 4-ия кръг в група “А” на Лига Европа. Това е финален късмет за “Орлите” да останат в борбата за продължение напред. Домакините в Разград са задължени да търсят единствено и само победа. Всеки различен резултат на процедура ще унищожи очакванията на “зелените”.

До момента Лудогорец има единствено една точка в актива си и е притиснат до стената. Ако Байер завоюва другата среща в групата против Цюрих, а Лудогорец не завоюва своя мач, това ще постави край и на доктрина на очакванията на разградчани. Победа на “Орлите” ще резервира възможностите им, само че те ще имат още много работа в оставащите два мача.

Но “зелените” би трябвало да вървят малко по малко. Първата задача е да вземат трите точки довечера. В първата среща с АЕК си пролича, че българският първенец има своите шансове против този противник. Разградчани имат задоволително класа и опит в Европа, с цел да могат да надделеят. Остава да покажат това и на терена на “Лудогорец Арена” тази вечер.

Треньорът на домакините Антони Здравков надали ще прави съществени промени в състава си. Той не може да разчита единствено на трайно контузените Абел Анисе, Владислав Стоянов и Драгош Григоре.

Най-вероятно на вратата ще стартира Ренан, а пред него карето в отбрана ще бъде формирано от Сисиньо, Моци, Недялков и Натанаел. Дяков и Кампаняро ще са двамата отбранителни полузащитници, а Марселиньо ще извършва ролята на плеймейкър. Лукоки и Вандерсон ще работят по крилата, а Кешерю ще е на върха на офанзивата.

Гостите идват без контузените Томас и Касес. Треньорът Андони Ираола се чака да пусне в игра Тоньо под рамката и Катала, Гонзалес, Труьолс и Йоану в отбрана. Евел, Ларена и Силва ще са триото в средата на терена, а в предни позиции ще работят Тричковски, Тулемес и Тете.

Лига Европа, група “А”, 4 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - АЕК (ЛАРНАКА)

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Моци, Недялков, Натанаел, Дяков, Кампаняро, Марселиньо, Лукоки, Вандерсон, Кешерю

АЕК: Тоньо, Катала, Гонзалес, Труьолс, Йоану, Силва, Ларена, Евел, Тете, Тулемес Тричковски

Стадион: “Лудогорец Арена”, Разград
Съдия: Ола Хобер Нилсен (Норвегия)
Начало: 22:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! Лига Европа 4 кръг, четвъртък 8 ноември  Лудогорец 22:00предстои  АЕК Ларнака
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР