Тази вечер в 22,00 часа един срещу друг в Лион

...
Тази вечер в 22,00 часа един срещу друг в Лион
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лион - Барселона

Тази вечер в 22,00 часа един против различен в Лион ще се изправят Олимпик Лион и Барселона. Двубоят е първи осминафинал сред двата отбора в Шампионска лига и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.
Каталунците са в чудесна форма, само че нерядко губят централизация и се стига до резултати като трите следващи равенства и измъчената победа над Валядолид в Ла Лига. Лион пък победи при започване на февруари ПСЖ, само че няма никакъв късмет да ги догони в класирането на Лига 1 - разликата е 12 точки. Освен това парижани имат 2 мача по-малко.
СЛЕДЕТЕ МАЧА ТУК
Домакините ще бъдат довечера без своя водач Набил Фекир, който е осъден поради насъбрани жълти картони. Така в нахлуване упованията са към Мемфис Депай и Бертран Траоре. Барселона също има кадрови проблеми, само че надали неналичието на Артур ще се отрази толкоз съществено на отбора, както това на Фекир за Лион. Добрите вести за Барселона са завръщането в групата на Самюел Юмтити, който лекува контузия от края на ноември.
Французите и испанците са се срещали в евротурнирите шест пъти до момента. Статистиката е в интерес на каталунците - 4 победи и 2 равенства. Суперзвездата на гостите Лионел Меси е отбелязал 3 гола в 4 мача против Лион.
Може да следите другата среща от осминафиналите през днешния ден Ливърпул - Байерн НА ЖИВО в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР