Тази вечер в 21 ч в ефира на БНТ1 е

...
Тази вечер в 21 ч в ефира на БНТ1 е
Коментари Харесай

Тази вечер: Започва Порталът - новият български сериал на БНТ

Тази вечер в 21 ч в ефира на БНТ1 е премиерата на новия български сериал " Порталът ". Пътуване във времето, с завладяващи истории и герои са подготвили режисьорът Илиян Джевелеков и звезден актьорски и сценарен екип.

Повече детайлности за " Порталът " издадоха част от актьорите в звездния каст, които бяха посетители в " Денят стартира " с Георги Любенов.

Този филм, тъй като за мен това е филм, беше основан с толкоз доста обич, че се усещах малко тъжна, когато завършиха фотосите. Филмът има всички съставни елементи, с цел да бъде сполучлив - добър сюжет, добър режисьор, прелестни артисти, показа Стефка Янорова, която влиза в ролята на нуклеарен физик.

Велислав Павлов
Филмът вълнува, аз съм с вътрешно око и не мога да давам оценки, само че съгласно мен има знак, че ще вълнува хората.
Сюжетът е доста забавен, показа Велислав Павлов, на който е поверена основната роля в " Порталът ".

Зрителите към този момент схванаха, че във кино лентата се проверява гибелта на моята героиня, тъй че има трилър, има престъпна нишка, има и обич, както и фантастика. Филмът дава доста забавен взор на феновете, описа Стефания Кочева.

Премиерният епизод стартира тъкмо в 21 ч, само че от 20:30 ч Българска национална телевизия е подготвила особено студио за феновете, в което може да научате любопитни истории от снимачната площадка.

Ще разберете по какъв начин се преобразява София в социалистически град и каква е същинската история на зазидания балкон в Софийския университет, който се оказва портал на времето.

Водещ на специфичното студио е Юрий Дачев. Гостуват режисьорът и съсценарист на „ ПОРТАЛЪТ “ Илиян Джевелеков, основният сценарист Матей Константинов и актьорите в четирите съществени функции: Велислав Павлов и Александър Кънев, Джулия Бочева и Стефания Кочева.

През " портала " в студиото минава и Мария Илиева, която се превъплъщава в ролята на Йорданка Христова.

В " Порталът " е и последната роля на незабравимата Татяна Лолова.

Новата продукция на Българска национална телевизия е шест епизода и ще се излъчва всяка неделя вечер.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР