Тази вечер в 21:45 часа България приема Словения в последния

...
Тази вечер в 21:45 часа България приема Словения в последния
Коментари Харесай

Ще гоним дивото

Тази вечер в 21:45 часа България приема Словения в последния си мач от Лига " С ", група 3 на Лигата на нациите. Това е финален късмет за " Лъвовете " да се преборят за първото място в групата. За страдание, възпитаниците на Петър Хубчев изпуснаха питомното и в този момент ще гонят дивото. Те ще би трябвало да реализират съвсем наложителна победа тази вечер на " Васил Левски ", само че даже и да съумеят, ще би трябвало да разчитат на помощ от страна на Кипър в мача им с Норвегия.

Преди началото на днешните мачове в групата България е с равни точки с водача Норвегия, като и двата отбора имат по 10. В директните дуели те също са с безусловно равни индикатори, откакто си размениха по една победа с по 1:0. Скандинавците обаче имат преимущество в головата разлика, която е 5:2, до момента в който нашата е 6:4.

Добрата вест е, че към момента имаме няколко разновидността, при които можем да изпреварим Норвегия в крайното класиране. Първият вид е да спечелим нашия дуел, а скандинавците да не съумеят да победят в Кипър. Вторият вид е да създадем тъждество, само че тогава Норвегия наложително би трябвало да загуби своя мач. Третият вид е и двата отбора да завоюват своите мачове, само че нашата победа да е по-изразителна от тази на норвежците, като по този начин да ги изпреварим по голова разлика. Има даже и четвърти вид, при който и двата тима да изгубят, само че нашето проваляне да е минимално, а това на норвежците да е с по-голяма разлика, като по този начин още веднъж ще ги задминем по голова разлика.

Другата добра вест е, че и Кипър има защо да играе и мачът в Никозия няма да е протоколен. Домакините ще търсят успеха, тъй като в противоположен случай има заплаха да изпаднат в по-долната лига.

Селекционерът Петър Хубчев обаче още веднъж няма да може да разчита на най-благоприятен състав. След като преди мача с Кипър поради травми отпаднаха Пламен Илиев и Кирил Десподов, в този момент към тях се причисли и санкции Тодор Неделев. Това ще докара до разбърквания в състава.

На вратата още веднъж се чака да стартира Георги Петков, а пред него карето в отбрана ще е формирано от Страхил Попов, Николай Бодуров, Васил Божиков и Антон Недялков. Георги Костадинов и Симеон Славчев ще работят в средата на терена, а измененията ще бъдат в предни позиции. Там на мястото на Неделев на левия фланг ще стартира Николай Димитров, а вместо неубедителния Божидар Краев се чака да започва Спас Делев, който да работи на върха на офанзивата. Зад него ще бъде Ивелин Попов, а отдясно още веднъж ще работи Галин Иванов

В Словения също имат своите проблеми и от състава отпаднаха вратарят Аляж Ивачич и нападателят Андраж Шпорар. В последния миг селекционерът Игор Бенедейчич трябваше да се откаже от услугите и на младока Домен Църнигой. Най-вероятно той ще пусне в игра Белец на вратата и пред него Скубич, Мевля, Аляж Струна и Андраж Струна в защита. Дервишевич и Зайц ще са двойката опорни халфове, а по крилата ще оперират Вербич и Безяк. Берич ще води офанзивата, а зад тила му ще го поддържа Иличич.

Лига на нациите, Лига " С ", група 3:

БЪЛГАРИЯ - СЛОВЕНИЯ

Вероятни сформира:

БЪЛГАРИЯ: Петков, С. Попов, Бодуров, Божиков, Недялков, Костадинов, Славчев, Димитров, Иванов, Попов, Делев

СЛОВЕНИЯ: Белец, Скубич, Мевля, Ал. Струна, Ан. Струна, Дервишевич, Зайц, Иличич, Безяк, Вербич, Берич

Стадион: " Васил Левски ", София
Начало: 21:45 часа
Съдия: Хюсеин Гьочек (Турция)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Лига на нациите 6 кръг, понеделник 19 ноември  България 21:45предстои  Словения
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР