Тази вечер в 20:45 часа Витоша (Бистрица) приема ЦСКА-София в

...
Тази вечер в 20:45 часа Витоша (Бистрица) приема ЦСКА-София в
Коментари Харесай

Витоша още търси първа точка срещу ЦСКА-София

Тази вечер в 20:45 часа Витоша (Бистрица) приема ЦСКА-София в дуел от 2-ия кръг на Първа професионална лига. И двата отбора започнаха сезона с победи и в този момент ще желаят да продължат със мощните си игри. " Тигрите " надиграха с 2:1 Дунав (Русе), а " алените " се оправиха с 2:0 с Локомотив (Пловдив).

В досегашните две срещи сред тези тимове в елита ЦСКА-София господства. " Армейците " имат два триумфа на сметката си с впечатляваща голова разлика от 8:1. Сега Витоша ще опита да измъкне първа точка против " алените ", въпреки това да наподобява много сложна задача.

На " Армията " настроението е приповдигнато, изключително след триумфа в Лига Европа над Адмира Вакер с 3:0. Тази победа приближи отбора до класиране за третия прелиминарен кръг, а по-важното е, че даде и успокоение на играчите, които могат да извърнат повече внимание на днешния мач.

Треньорът на домакините Костадин Ангелов не може да разчита на цели трима осъдени играчи. Това са Цанков, Гьонов и Рения. В тяхно неявяване той най-вероятно ще заложи на Георгиев на вратата и Кочилов, Купенов, Мутафчийски и Гочев в защита. Лазаров, Котев и Амзин ще са тройката в средата на терена, а в предни позиции ще работят Садула, Милев и Христов.

В ЦСКА-София пък в лазарета остават Атанасов и Енрике. Нестор Ел Маестро евентуално ще пусне в игра Черниаускас на вратата и Перейра, Бодуров, Чорбаджийски и Жеферсон в отбрана. Малинов и Антон ще работят като отбранителни халфове, а тиаго ще бъде в ролята на плеймейкър. Джеси и Десподов ще вършеят по двете крила, а голове в предни позиции още веднъж ще се чакат от Мауридес.

Първа професионална лига, 2 кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

ВИТОША: Георгиев, Кочилов, Купенов, Мутафчийски, Гочев, Котев, Лазаров, Амзин, Садула, Христов, Милев

ЦСКА: Черниаускас, Перейра, Бодуров, Чорбаджийски, Жеферсон, Антов, Малинов, Тиаго, Десподов, Джеси, Мауридес

Стадион: " Васил Левски ", София
Съдия: Станислав Ставров
Начало: 20:45 часа
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Първа лига 2 кръг, неделя 29 юли  Витоша (Бистрица) 20:45  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР