Тази вечер в 20:00 часа Локомотив (Пловдив) приема Левски в

...
Тази вечер в 20:00 часа Локомотив (Пловдив) приема Левски в
Коментари Харесай

Левски отново гледа към върха от Лаута

Тази вечер в 20:00 часа Локомотив (Пловдив) приема Левски в дуел от 8-ия кръг на Първа професионална лига. Мачът се чака да бъде с много сериозен заряд, както е съвсем постоянно, когато тези отбори се изправят един против различен. Всеки ще желае да зарадва почитателите си с победа, като на този стадий трите точки наподобяват по-важни за гостите, които желаят още веднъж да си върнат първото място в класирането, откакто през вчерашния ден бяха изместени от ЦСКА-София.

Левски се намира в страховит напредък откогато Славиша Стоянович пое тима. " Сините " са единственият отбор без загуба от началото на сезона, като се намират в серия от 5 следващи победи. Може даже да се каже, че паузата в шампионата пристигна в неприятен миг за столичани, които бяха натрупали добра инерция и в този момент ритъмът на тима малко или доста бе нарушен.

В същото време Локо още веднъж стартира да клати в представянето си. В последните си два мача преди паузата " Смърфовете " позволиха загуба и тъждество и в този момент ще желаят да се върнат на победния път.

Левски обаче си остава любимец преди мача, най-малко на хартия. Статистиката е напълно в интерес на столичани - 81 победи, 26 равенства и единствено 19 загуби в конфликтите с Локо. Дори и в Пловдив преимуществото е за " сините " - 29 победи, 21 равенства и 13 провали.

Добрата вест в състава на домакините е, че нямат никакви кадрови проблеми преди дуела. Треньорът Бруно Акрапович ще може да пусне най-хубавото, с което разполага. Очаква се той да заложи на Луков на вратата и Петрович, Везалов, Езе и Томашевич в защита. Банович и Умарбаев ще работят в средата на терена, а Буна и Карагерен ще бъдат на крилака. Атаката ще води Илиев, а зад тила му ще го подкрепя Аралица.

В Левски също към този момент няма хора в лазарета и Славиша Стоянович може да избира всред всичките си налични играчи. Очаква се той да заложи на Полачек под рамката и Цветкович, Яблонски, Ейолфсон и Горанов в защита. Белмонт и Тиам ще са двойката опорни полузащитници, а Паулиньо и Обертан ще оперират по крилата. Мариани ще е в ролята на плеймейкър, а офанзивата ще води Буш.

Първа професионална лига, 8 кръг:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ЛЕВСКИ

Вероятни сформира:

ЛОКО: Луков, Петрович, Везалов, Езе, Томашевич, Банович, Умарбаев, Аралица, Буна, Карагерен, Илиев

ЛЕВСКИ: Полачек, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Горанов, Белмонт, Тиам, Паулиньо, Мариани, Обертан, Буш

Стадион: " Локомотив ", Пловдив
Съдия: Станислав Тодоров
Начало: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Първа лига 8 кръг, неделя 16 септември  Локомотив (Пловдив) 20:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР