Тази вечер в 19:00 часа на стадион Васил Левски ще

...
Тази вечер в 19:00 часа на стадион Васил Левски ще
Коментари Харесай

Предстои големият тест за България

Тази вечер в 19:00 часа на стадион " Васил Левски " ще бъде огромният тест за България в Лигата на нациите. " Трикольорите " одобряват състава на Норвегия в извънредно значим дуел от група 3 на лига " С ". Двата отбора наподобява ще спорят за първото място в крайното класиране откакто започнаха с победи в първите си мачове. Затова трите точки са съвсем наложителни за нашите момчета. Евентуална победа ще бъде огромна крачка към задачата, като и равенството не е чак толкоз неприятен резултат. При загуба обаче задачата на " Лъвовете " ще стане много комплицирана.

Възпитаниците на Петър Хубчев изненадаха прелестно всички у нас с играта си в срещата със Словения (2:1) преди три дни. Сега обаче по-важното е да забележим неизменност в представянето им, тъй като единствено по този начин могат да се гонят огромни цели. Ако българите повторят играта си от първия мач, имат всички шансове да стигнат до нови три точки против обичайно неуместните скандинавци.

Общата статистика в мачовете сред двата отбора в действителност е в наша изгода. В 14 дуела България има 6 победи, 4 загуби и 4 ремита против Норвегия. По-неприятното обаче е, че последният ни триумф е от далечната 1983 година, като по-късно записваме тъждество и три следващи провали.

Въпреки триумфа над Словения, селекционерът Петър Хубчев евентуално ще направи някои промени в състава за днешния мач. Първата е наложителна поради травмата на Васил Божиков, като мястото му в защита ще бъде заето от Иван Горанов. Разместване се чака да забележим и в средата на терена, където наставникът ще разчита на по-агресивния Кристиан Малинов за сметка на Георги Костадинов.

Останалите титуляри ще бъдат същите, като на вратата ще стартира Пламен Илиев, а пред него с изключение на Горанов ще работят и Бандаловски, Чорбаджийски и Бодуров. Славчев ще си партнира с Малинов като отбранителни халфове, а Десподов и Неделев ще работят по крилата. Атаката ще води Ивелин Попов, а зад тила му ще стартира Божидар Краев.

Ларш Лагербек също готви някои изненади за срещата тази вечер. Той се чака да пусне в игра Ярстейн под рамката и Елабделауи, Нодтвайт, Айер и Мелинг в защита. Селнес и Хенриксен ще работят в средата на терена, а Елюнуси и Йохансен ще оперират по крилата. В офанзива пък ще стартират Кинг и Йонсен.

Лига на нациите, лига " С ", група 3, 2 кръг:

БЪЛГАРИЯ - НОРВЕГИЯ

Вероятни сформира:

БЪЛГАРИЯ: Илиев, Бандаловски, Бодуров, Чорбаджийски, Горанов, Малинов, Славчев, Краев, Десподов, Неделев, Попов

НОРВЕГИЯ: Ярстейн, Елабделауи, Нордтвайт, Айер, Мелинг, Йохансен, Хенриксен, Селнес, Елюнуси, Йонсен, Кинг

Стадион: " Васил Левски ", София
Съдия: Даниел Стефански (Полша)
Начало: 19:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР