Тази вечер ЦСКА ще покаже има ли сили да продължи

...
Тази вечер ЦСКА ще покаже има ли сили да продължи
Коментари Харесай

ЦСКА и Люпко Петрович ще лъжат Осиек в Хърватия

Тази вечер ЦСКА ще покаже има ли сили да продължи похода си в Европа. Тимът на Люпко Петрович гостува на хърватския Осиек след задатък от един чист гол от първия дуел във втория квалификационен кръг в шампионата Лига Европа.

Турнирният резултат 1:0 от София дава леко преимущество на българския отбор, защото и проваляне с 1:2 ще изпрати отборът напред, само че ще бъде много сложен мач сигурно, защото Осиек сподели зъбите си и при гостуването, само че не съумя да осъществя попадение.

Смяната на схемата се оказа добър ход и е несъмнено, че сърбинът ще заложи на 3-5-2 и през днешния ден с концепцията тимът да се брани плътно и да не оставя никакви пространства за нападателите на домакините. Допълнително самочувствие дава и обстоятелството, че тимът победи Славия с 2:1 в мач от efbet Лига и записа първият си триумф в шампионата.

Наставникът на Осиек Дино Скендер запази силите на титулярите при гостуването на Горица, изгубено с 1:3, и с това сподели какъв брой значим е за клуба идният мач. Това обаче може да бъде нож с две остриета, само че това ще се види в срещата тази вечер.

Мачът на "Градски врт " стартира в 21:45 часа.

Вероятни сформира:

Осиек: Ивушич, Шорша, Шкорич, Майсторович, Шутало, Пиля, Клайнхайслер, Жапер, Бочкай, Манце, Марич

ЦСКА: Черниаускас, Бодуров, Томаш, Чорбаджийски, Бикел, Фабрини, Малинов, Тиаго Родригес, Занев, Соу, Уот

Главен арбитър: Роберт Шьоргенхофер (Австрия)
Стадион: "Градски врт "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР