Тази вечер ЦСКА гостува на Осиек в мач-реванш от втория

...
Тази вечер ЦСКА гостува на Осиек в мач-реванш от втория
Коментари Харесай

Със смела игра ЦСКА ще опита да довърши "Осиек"

Тази вечер ЦСКА гостува на " Осиек " в мач-реванш от втория прелиминарен кръг в Лига Европа. Срещата стартира в 21:30 ч. и ще бъде излъчена онлайн по bTV Action, както и без регистрация на btvnovinite.bg.

" Червените " имат нежен задатък от 1:0 от първата среща в София, а Люпко Петрович бе безапелационен, че тимът няма да се пази от самото начало и ще търси своите благоприятни условия.
С превъзходен гол Евандро матира " Осиек " (ВИДЕО) ЦСКА завоюва с 1:0 първата среща от втория квалификационен кръг в Лига Европа
Наставникът на ЦСКА желае играчите му да са смели: " Трябва да излезем с настройката за победа. Трябва да победим. Ако играчите излязат с настроението да не позволен гол - няма да продължим напред ", сподели сръбският експерт на формалната конференция в Хърватия.

" Трябва да създадем всичко допустимо да играем атакуващо, когато ни се отдаде късмет. Играчите би трябвало да са смели, храбри. Да не ги тормози ситуацията и домакинският фактор. " Осиек " е тим, който заслужава почит ", добави той.

Още в София се видя, че " Осиек " има млад и класен състав, който на няколко пъти бе покрай това да накаже българите. След загубата треньорът на отбора Дино Скендер даде обещание, че в Хърватия всичко ще си пристигна на мястото.

Начело на български тимове Петрович към този момент два пъти е отстранил отбори от Хърватия. През 1999 година воденият от него " Левски " отстранява " Хайдук " Сплит в първия кръг на Купата на УЕФА след 0:0 на " Полюд " и 3:0 в реванша на " Герена ". През 2005 година като треньор на " Литекс " сърбинът се оправя с " Риека " - 1:0 и 1:2.

Ако отстрани " Осиек " в третия прелиминарен кръг на Лига Европа ЦСКА ще се изправи против спечелилия от двойката " Зоря " Луганск - " Будучност ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР