Тази вечер стана ясен и последният осминафиналист в най-авторитетния европейски

...
Тази вечер стана ясен и последният осминафиналист в най-авторитетния европейски
Коментари Харесай

Всички осминафиналисти в Шампионската лига

Тази вечер стана явен и последният осминафиналист в най-авторитетния европейски клубен шампионат - Шампионската лига. Това е френският " Олимпик " Лион, който приключи втори в групата си след тъждество 1:1 при визитата си на " Шахтьор " Донецк в Киев.

Така към този момент разполагаме с всички 16 участници в елиминационната фаза на шампионата.

Това са спечелилите в своите групи: " Борусия " Дортмунд, " Барселона ", ПСЖ, " Порто ", " Реал " Мадрид, " Байерн ", " Ювентус ", " Манчестър Сити ".

Както и техните подгласници: " Атлетико " Мадрид, " Тотнъм ", " Ливърпул ", " Шалке ", " Рома ", " Аякс ", " Лион " и " Манчестър Юнайтед ".

Жребият ще бъде изтеглен във вторник от 13 ч. в централата на УЕФА в Нион, Швейцария. Можете да го наблюдавате онлайн по bTV Action с коментара на Валери Генов.

На идния чоп ще могат да се паднат спечелилите от групите против вторите от други. На 1/8-финалите не могат да се срещнат тимове от една и съща страна. Тези две правила отпадат на 1/4-финалите.

Първите осминафинални срещи в Шампионската лига са планувани за 12, 13, 19 и 20 февруари, а реваншите ще се проведат на 5, 6, 12 и 13 март.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР