Тази вечер спектакълът България - земя благословена“ завладя сцената на

...
Тази вечер спектакълът България - земя благословена“ завладя сцената на
Коментари Харесай

Спектакълът България - земя благословена“ завладя сцената на НДК

Тази вечер спектакълът „ България - земя благословена “ завладя сцената на Националният замък на културата. Участие взеха някои от най-големите звезди на Народния спектакъл. Режисьор е Борис Радев, а мотивът е наближаващият празник на българската култура и просвета.


Създаването на българската писменост може да бъде разказано и без доста думи. Само с танц. И единствено в този театър.
Борис Радев, режисьор: Мащабен театър, който споделя за едни от най-големите достижения на българската просвета и изобщо на културата по тези земи.
Нещо като празник на думите. Но думите са малко и на място.
Борис Радев, режисьор: Имаме тракийски мистерии, имаме доста хубава поетична част, която е за най-красивата част на българското слово - най-големите българските поети са показани вътре от трупата на Народния спектакъл.  В НДК се организира празничният концерт В НДК се организира празничният концерт "България - земя благословена "
В Националния замък на културата в София довечера се състоя празничния концерт "България - земя благословена " - театър отдаден на Деня на народ...

Този роман ще бъде показан още няколко пъти.
Борис Радев, режисьор : На 17 юни играем в " Античен спектакъл " в Пловдив, а на 22 юни играем в " Летен спектакъл " в Бургас.
Доста след формалния празник на българската култура и просвета. За да бъде като празник на българското даже и в непразничните съгласно календара дни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР