Тази вечер ще се състои втори протест в подкрепа на

...
Тази вечер ще се състои втори протест в подкрепа на
Коментари Харесай

Втори протест в подкрепа на Никола Минчев тази вечер -

Тази вечер ще се състои втори митинг в поддръжка на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Протестът стартира в 18:30 ч. пред Народното събрание.

Това се случва на фона на.

Акцията, която се провежда в обществените мрежи, е под надпис " Да защитим ръководителя на Народно събрание и европейска България без мафия ".

Организаторите са на мнение, че Никола Минчев е образец за подражателство даже и за по-опитни в парламентарната активност от него, както и че той е станал цел на новата коалиция ГЕРБ - Движение за права и свободи - Има Такъв Народ - Възраждане, които взеха решение, че не играе по техните правила и внесоха искане за оставка.

Според тях " вотът на съмнение към Никола Минчев би отворил опция за ръководство на държавно управление с присъединяване на досегашните ръководещи на ГЕРБ и Движение за права и свободи като проксита на мафията, с поддръжката за тях на Има Такъв Народ и декларативно пропутинското формание " Възраждане ".

Протестът довечера е втори за през днешния ден - по обяд 30 души се събраха пред Народно събрание, с цел да защитят Минчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР