Тази вечер ще се проведе първият полуфинал на Евровизия 2021.

...
Тази вечер ще се проведе първият полуфинал на Евровизия 2021.
Коментари Харесай

Eвровизия се завръща тази вечер с първия полуфинал на живо от Ротердам

 Тази вечер ще се организира първият полуфинал на Евровизия 2021. Зрителите в България ще могат да гледат дълго чаканото шоу онлайн от Ротердам по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа. Хилядите почитатели на състезанието в целия свят чакат с неспокойствие първата конкурсна вечер, откакто конкуренцията беше анулирана през 2020 година поради пандемията от ковид..

Това ще е първото огромно събитие, което ще допусне аудитория в залата - към 3000 фенове ще гледат шоуто в арената. Събитието ще открие миналогодишният победител Дънкан Лоурънс, който ще извърши шлагера си с известния нидерландски DJ Армин Ван Бюрен “Feel Something ". Сред участващи песни са любимците за победа от Малта, Литва, Русия и Кипър. Само 10 от 16-те участници в полуфинала ще се класират на огромния край.

Българският представител Виктория ще вземе присъединяване във втория полуфинал на Евровизия на 20-и май с песента " Growing Up is Getting Old ". Зрителите в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я поддържат. Българката е един от огромните любимци за победа, а анализаторите означават, че осъществяването ѝ онлайн в четвъртък може да се трансформира в един от най-силните моменти на тазгодишното издание на Евровизия.

Българската делегация дойде в Ротердам на 10-и май, а през миналата седмица Виктория репетира два пъти на сцената на състезанието и взе присъединяване в откриваща гала на тюркоазения килим, където впечатли с красива визия. Участието на България на Евровизия се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания iCard – общоприет спонсор на Евровизия България.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто онлайн по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР