Тази вечер ще се проведе конференцията Европа на отечествата, организирана

...
Тази вечер ще се проведе конференцията Европа на отечествата, организирана
Коментари Харесай

Боян Стефанов: Голяма част от европейските граждани се връщат към патриотизма и традициите



Тази вечер ще се организира конференцията " Европа на отечествата ", проведена от " Младежки закостенял клуб " и платформата " Консервтор ".

Либерализмът се беше трансформирал в мейнстрийм, демократизъм, обхванат от левичарство и в последна сметка то сътвори един хайлайф, който извънредно остро подлага на критика традициите на европейските нации и се оформи като непредставителен за самите нации и изключително подтикнати от още по-конкретни мотиви като мигрантска вълна, огромна част от европейските жители се връщат към патриотизма, към традициите и вярванията. Това сподели ръководителят на " Младежки закостенял клуб " Боян Стефанов в изявление за предаването „ 12+3 “ във връзка на днешната конференция.

Основната причина за организирането на полемиката е бъдещето на Европа, изясни Стефанов: „ Всеки човек в Европа знае, че от години има спор върху две тези. Едната е федерална и тезата на тези, които години наред са били съпротива на федералната теза и споделят „ Европа на отечествата “. Зад това мото досега не е седяла ясна идея, тъй като федералистите ясно споделят какво желаят, до момента в който Европа на отечествата няма консенсус за това наличие и ние ще се опитаме, най-малко на български терен, да предложим наша версия и позиция за това какво разбираме ние от „ Европа на отечествата “. “

Участниците в конференцията са настоящи политици и анализатори.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР