Тази вечер ще се изиграят последните 8 мача от груповата

...
Тази вечер ще се изиграят последните 8 мача от груповата
Коментари Харесай

Тази вечер се решават последните четири квоти за 1/8-финалите в ШЛ

Тази вечер ще се изиграят последните 8 мача от груповата фаза на Шампионската лига, които ще разпределят последните 4 места за 1/8-финалите в шампионата. Предстои да гледаме поредна порция страхотни конфликти по терените на Стария континент, като този път съвсем във всяка от групите има някаква конспирация.

Вижте класирането

В Група Е Байерн Мюнхен е безапелационният победител, само че през днешния ден ще се реши второто място, което ще се заеме от Барселона или Бенфика. Каталунците имат 2 точки преднина и гостуват на "Алианц Арена ". При победа се класират непосредствено, при тъждество или загуба обаче ще би трябвало да разчитат Бенфика да не завоюва в семейството си на Динамо Киев. Португалците пък ще би трябвало да търсят наложителен триумф на "Луш " и да се надяват испанците да не завоюват.

В Група F победител е Манчестър Юнайтед, само че Аталанта и Виляреал ще излъчат втория класирал се. Италианците стискат палци за победа, до момента в който испанците ще са удовлетворени да не изгубят в Бергамо. Йънг Бойс, от своя страна, гони класиране в Лига Европа, тъй че сигурно ще опитат да победят Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд " и ще се надяват на загуба на Аталанта.

Драмата идва с Група G, където всеки от четирите тима към момента има късмет да се класира на елиминациите. Лил не би трябвало да губи гостуването си на Волфсбург, с цел да може да се класира напред безпроблемно, защото при тъждество, би трябвало да се надява Република България Залцбург да не завоюва семейството си на Севиля. При победа австрийците ще завоюват групата си. Севиля пък ще би трябвало да търси наложителна победа, като испанците имат късмет и за първото място, в случай че Лил не завоюва. Волфсбург също има шансове да играе в шампионата и през пролетта, като даже може да са първи в групата, в случай че в другия мач няма победител.

В Група Н Челси и Ювентус си капарираха местата за 1/8-финала, а Зенит е сигурен за третото място. Англичаните и италианците просто ще би трябвало да дефинират спечелилия в групата, като "сините от Лондон " са в по-добра позиция и с победа над Зенит в Русия сигурно ще сграбчи първото място. Торинци пък ще се надяват да завоюват над Малмьо, а Челси не завоюва, с цел да са първи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР