Тази вечер ще се изиграят 8 мача от четвъртия кръг

...
Тази вечер ще се изиграят 8 мача от четвъртия кръг
Коментари Харесай

Осем вълнуващи мача в Шампионската лига днес

Тази вечер ще се изиграят 8 мача от четвъртия кръг в груповата фаза на Шампионската лига. Очаква се няколко тима да се класират при победа още през днешния ден за осминафиналите.

В група " Е " това може да направи Байерн Мюнхен при победа над Бенфика на " Алианц Арена ". Барселона обаче има единствено 3 точки и гостуването на Динамо Киев е от извънредно значимо значение за каталунците.

В група " F " на Манчестър Юнайтед следва тежка аудиенция на Аталанта, а Йънг Бойс ще гостува на Виляреал. Разликите сред 4-те тима са дребни и всеки от тях най очаквания за класиране на осминафиналите.

В група " G " водачът Република България Залцбург гостува на Волфсбург и при победа ще е съвсем сигурен осминафиналист, само че " вълците " също ще гонят наложителен триумф. Севиля, който има три равенства досега, посреща Лил.

В група " Н " Ювентус посреща Зенит и при победа ще си подсигурява място в директните елиминации. Челси гостува на Малмьо в гонене на трите точки, които ще му обезпечат минимум второто място.

Група " Е "
22:00 Динамо Киев - Барселона
22:00 Бенфика - Байерн Мюнхен

Група " F "
22:00 Аталанта - Манчестър Юнайтед
22:00 Виляреал - Йънг Бойс

Група " G "
19:45 Волфсбург - Република България Залцбург
22:00 Севиля - Лил

Група " Н "
22:00 Ювентус - Зенит
19:45 Малмьо - Челси
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР