Тази вечер ще се изиграе последният мач от седмия кръг

...
Тази вечер ще се изиграе последният мач от седмия кръг
Коментари Харесай

Миро Будинов за Лицата на efbet Лига: Сигурно щях да съм лекоатлет, ако не бях футболист

Тази вечер ще се изиграе последният мач от седмия кръг на efbet Лига. Намиращият се на предпоследното място в класирането и търсещ към момента първи триумф отбор на Славия приема устремилия се към топ 6 Царско село. Един от главните футболисти на гостите - нападателят Мирослав Будинов, е следващият воин в рубриката ни " Лицата на efbet Лига ".

Той стартира футболния си път в състава на Септември. Като дете се е възхищавал на легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро. Будинов споделя, че е имал доста запаметяващи се моменти в кариерата си, само че преди всичко слага престоя си в Дунав, който дефинира като впечатляващ. Със състава на " небесно-сините " Будинов стигна до квалификациите за Лига Европа през 2017 година, а в този интервал се радваше на най-хубавия футбол в кариерата си.

За най-силна част в своето футболно показване дефинира играта с глава и раздаването на терена до дъно. Любимият му тим е Ювентус, само че счита, че британското състезание е най-силно сега.

Миро не се е замислял с какво би се занимавал, в случай че не беше футболист, само че най-вероятно още веднъж щеше да е част от спорта, тъй като е упражнявал лека атлетика 4 години. В свободното си време обича да разпуска с телевизионни игри, да играе тенис и да гледа баскетбол. След 10 години желае да има огромно и щастливо семейство.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР