Тази вечер ще се изиграе един от най-дългоочакваните двубои в

...
Тази вечер ще се изиграе един от най-дългоочакваните двубои в
Коментари Харесай

Ето коя телевизия ще предава финала в Шампионска лига

Тази вечер ще се изиграе един от най-дългоочакваните дуели в клубния футбол за целия сезон - финалът на Шампионска лига . Два британски тима - Ливърпул и Тотнъм, ще се изправят един против различен в спор за оценката.
За " шпорите " това е първо в историята им присъединяване във край на най-престижния европейски клубен шампионат. Досега максимумът за тях в тази конкуренция бе полуфиналът през сезон 1961/62. В по-ново време най-хубавото им показване е сезон 2010/11, приключила в осминафиналите.
За Ливърпул това е шести опит да завоюва трофея и късмет за втори трофей. В по-ново време най-хубавото им показване е от предишния сезон - 2017/18, когато мърсисайдци играха край, само че изгубиха против Реал Мадрид. Срещата ще бъде предавана директно по bTV Action от 22 часа, като ще може да следите Тотнъм - Ливърпул НА ЖИВО в Sportlive.bg .
След броени часове ще разберем кой ще бъде новият притежател на Шампионска лига, както и дали ще има непредвидени герои в дуела. В този материал може да видите кои са 10-те най-неочаквани герои във финали на Шампионска лига .
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР