Тази вечер ще бъде поставено началото на десетия кръг в

...
Тази вечер ще бъде поставено началото на десетия кръг в
Коментари Харесай

Два мача слагат начало на кръг №10 в НБЛ

Тази вечер ще бъде сложено началото на десетия кръг в Националната баскетболна лига. Днес ще се изиграят две срещи от родния баскетболен хайлайф. От 18:00 часа първенецът Балкан приема Академик Пловдив, а един час по-късно Черноморец и Берое ще премерят сили в телевизионния дуел, който ще се организира в зала “Бойчо Брънзов ” в Бургас.

18:00 Балкан - Академик Пловдив

19:00 Черноморец - Берое

В класирането води тимът на Рилски състезател, който няма загуба след първите си осем мача - 8-0. Втори е Спартак Плевен с актив от 7-2, а трети е Балкан с 6-2, като през днешния ден ботевградчани могат да се изравнят с възпитаниците на Тодор Тодоров. На четвъртото място е Левски с 5-3, а местата от пето до осмо заемат Черно море, Черноморец, ЦСКА и Берое с еднакъв баланс от по 3-5.

Утре кръгът продължава с още два мача. Левски приема Ямбол в столицата от 18:00 часа, а водачът Рилски състезател семейства на Шумен от 19:00. В понеделник от 19:00 часа ЦСКА се изправя против Черно море Тича в дуела, който затваря десетия кръг.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР