Тази вечер Шампионска лига се завръща с два мача от

...
Тази вечер Шампионска лига се завръща с два мача от
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: Тотнъм - Ман Сити и Ливърпул - Порто

Тази вечер Шампионска лига се завръща с два мача от 1/4-финалите на шампионата. И двете срещи ще се изиграят в Англия, като от 22:00 часа започват срещите Тотнъм - Манчестър Сити и Ливърпул - Порто.
Място в 1/4-финалите на Шампионска лига тази година откриха цели четири британски тима. Жребият за тази фаза отреди два от тях да се срещнат един против различен довечера - Тотнъм и Манчестър Сити.
" Шпорите " одобряват на новия си стадион един от огромните любимци в шампионата - Манчестър Сити. В последните си четири участия в тази фаза обаче " жителите " постоянно бяха спирани и не стигнаха по-напред.
Както Маурисио Почетино, по този начин и Хосеп Гуардиола обаче ще би трябвало да се оправят с контузени играчи. Домакините ще бъдат без Серж Орие, Ерик Дайър и Ерик Ламела. Манчестър Сити пък ще е без втория си вратар Клаудио Браво, както и Фабиан Делф и Олександър Зинченко.
Битката Тотнъм - Манчестър Сити следете НА ЖИВО тук !
Финалистът от предишния сезон в Шампионска лига Ливърпул посреща през днешния ден на митичния " Анфийлд " Порто . Двата тима се срещат още веднъж в най-комерсиалния футболен шампионат, откакто премериха сили и през предходната година.
Тогава момчетата на Юрген Клоп се постановиха изрично в първия мач в Португалия и завоюваха с 0:5. Реваншът пък бе извънредно протокелен и приключи без попадения.
Срещата Ливърпул - Порто следете НА ЖИВО тук !
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР