Тази вечер шампионът и носител на Суперкупата на България Лудогорец

...
Тази вечер шампионът и носител на Суперкупата на България Лудогорец
Коментари Харесай

Лудогорец излиза срещу Мура в търсене на добър резултат

Тази вечер първенецът и притежател на Суперкупата на България Лудогорец излиза против втория си противник в предварителните кръгове на Шампионска лига. Двубоят е от 21:00 часа и ще може да го следите с Gong.bg, както и директно в ефира на.

Съперник на българите е словенския Мура. В първия кръг Лудогорец в профил беларуския Шахтьор (Солигорск) след две победи с по 1:0 вкъщи и на неутралния терен в Белград.

Тази вечер възпитаниците на треньора Валдас Дамбраускас ще се опитат да вземат добър резултат против словенския отличник, който да улесни задачата им преди реванша след седмица.

Залогът е висок, тъй като елиминирането на Мура ще подсигурява на Лудогорец най-малко постигане до групите на новия шампионат на УЕФА Лига на конференциите.

Мура отстрани на старта северномакедонския Шкендия след победи с 1:0 и 5:0. На старта на словенското състезание Мура загуби неприятно, само че излезе без част от звездите си, които бяха непокътнати за конфликта с “орлите”. Очаква се треньорът Анте Шимунджа да пусне от първата минута Лука Бобичанец, Михал Клепач, Хорват и Коус.

Лудогорец излиза в чудесно въодушевление против Мура, откакто завоюва Суперкупата след безапелационен триумф с 4:0 над ЦСКА като завоюва трофея с доста красива игра.

Очаква се треньорът Дамбраускас да заложи на тактиката от реванша против Шахтьор - притежаване на топката и изчакване на късмет за контраофанзива. На върха на офанзивата на Лудогорец ще е Пиерос Сотириу, откакто Клаудиу Кешерю не беше картотекиран. Защитата пред вратаря Кахлина ще е формирана от карето Икоко, Пластун, Вердон и Недялков. Пред Валдас Дамбраускас има една алтернатива. Тя е обвързвана с това дали да заложи на Вандерсон от първата минута или на Текпетей.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР