Тази вечер се състоя първата бизнес галавечер Хоризонти. Целта на

...
Тази вечер се състоя първата бизнес галавечер Хоризонти. Целта на
Коментари Харесай

Под егидата на президента Радев се проведе галавечер "Хоризонти"


Тази вечер се състоя първата бизнес галавечер " Хоризонти ". Целта на събитието е да събере най-влиятелните бизнесмени в страната, а уредник на вечерта бе списание " Мениджър ".

Събитието е под патронажа на президента Румен Радев, а тематиката на първата галавечер бе " Култура и развито общество ".
Снимка: btvnovinite.bg

Културата откроява достиженията на един народ и задава равнището на упоритости на обществото. Това съобщи президентът Румен Радев по време на галавечерта.

„ Културата може да бъде спойващ детайл за обществото “, уточни президентът и добави, че от самото общество зависи да не позволява опити за политизиране на неговата просвета или налагане на полезности, които да го разделят и отслабват. Той означи, че главният детайл на културата е езикът, а една дума – рецесия – се употребява все по постоянно в последно време.

„ От която и да е рецесия се излиза с ясна посока и единство в обществото, което може да бъде мощно единствено в случай че почива върху споделени полезности “, сподели още президентът.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Повод да организираме това събитие са 15 години, откогато се организират премиите " Мениджър на годината ". Преценихме, че това е задоволително добър мотив да организираме една среща, в която бизнеса да се среща с президента. Радваме се и, че бизнеса е въодушевен от тематиката, която избрахме, тъй като съгласно мен културата е независимост, културата е ентусиазъм, културата е храброст и тя оказва помощ в действителност на обществата и на бизнеса да вървят напред”, съобщи Весислава Антонова, гл. редактор на списание " Мениджър ".

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР