Тази вечер се играят европейските квалификации в група А, където

...
Тази вечер се играят европейските квалификации в група А, където
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Англия громи Черна гора, Кейн с хеттрик

Тази вечер се играят европейските квалификации в група А, където е и съставът на България. Англия приема Черна гора и към този момент води с 5:0, а по същото време Чехия е хазаин на Косово, като резултатът е 0:0.

"Трите лъва " откриха рано резултата в дуела. В 11-ата минута при отлична офанзива, топката беше сервирана на Алекс Окслейд-Чембърлейн и той с диагонален удар не остави шансове на вратаря на черногорците. В 18-ата минута още веднъж се наложи на вратаря на Левски Миятович да вади топката от мрежата си, откакто Кейн с глава се разписа, засичайки центриране от Чилуел след добре изпълнен директен свободен удар.

Хари Кейн осъществя втория си гол в мача, откакто наказа Миятович в 24-ата минута на дуела, с цел да направи резултата 3:0. В 30-ата минута на дуела Рашфорд направи резултата 4:0 след отдалечен удар. В 37-ата минута головата фиеста на Кейн продължи и той още веднъж се разписа във вратата на Черна гора.

Следете двата мача с GONG.BG.

В класирането Англия е водач с 15 точки, втората позиция е за Чехия с 12. Третото място е за Косово с 11, четвъртото е за Черна гора с 3 точки, колкото има и България с 3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР