Тази вечер Samsung показа на света дългоочакваните Note 10 и

...
Тази вечер Samsung показа на света дългоочакваните Note 10 и
Коментари Харесай

Samsung показа Galaxy Note 10 и Note 10+

Тази вечер Samsung сподели на света дълго чаканите Note 10 и Note 10+. Част от линията Galaxy Note, в която по принцип са най-високият клас телефони на корейската компания, тазгодишните модели се обрисуват да са тъкмо това - едни от най-хубавите на пазара. А дали ще се трансфорат в водачите за 2019 година, следва да се разбере.

Money.bg има удоволствието да бъде на предварителното им показване в Амстердам. Затова и още преди няколко дни на място се убеди, че в Note 10 и Note 10+ има голям набор от новаторски технологии и екстри. Заедно и поотделно, те сигурно ще задоволят и най-взискателния консуматор, търсещ улеснение, експедитивност и продуктивност, без значение от специалността му.

Първи усещания

Note 10+ разполага с най-големия екран в Galaxy Note линията досега - цели 6.8 инча Dynamic AMOLED , което е единствено с половин инч по-малко от разгърнатия екран на Galaxy Fold. Малкият Note 10 е с 6.3-инчов Dynamic AMOLED панел , изцяло задоволителен за потребностите на множеството консуматори.
 Снимка 437622
Източник:

Въпреки размера си, огромният Note 10+ е изненадващо комфортен, даже когато се държи единствено с една ръка. В огромна степен това се дължи на Infinity Edge екраните, които са страхотни онлайн, а HDR10+ сертификацията им подсигурява, че човек може да се любува на невероятни цветове и динамичност.

В горната междинна част на екраните е поместена селфи камерата, а рамките в долната и горната част са съвсем незабележими.

Aura Glow разновидността на Note 10+ е сигурен метод притежателят му да се отличи - преливащите се цветове сграбчват погледа още при влизането в залата за тестване. Иначе, и двата модела са налични в цветове Aura White и Aura Black, като дребният Note 10 идва и в Aura Pink цвят.
 Снимка 437630
Източник:

Всичко, което можем да чакаме през 2019 година

Както и се очакваше, Note 10 и Note 10+ са с характерности, отговарящи на най-новите трендове през 2019 година

И двата телефона са оборудвани със 7-нанометрови чипове, като дребният Note 10 идва с 8GB RAM и 256GB памет, а огромният - с 12GB RAM и 256/512GB памет. Бързината и гладкото преливане от приложение в приложение са в действителност впечатляващи, макар че тестовите бройки не бяха с най-новия програмен продукт.

Телефоните разполагат с 5G модем в избрани райони, LTE и поддържат Wi-Fi 6, което значи, че ще са подготвени да поемат новите и бързи интернет мрежи на бъдещето.

Страхотната вест за всички хора с динамично и забързано всекидневие са Super Fast Charging опциите на новите Note модели - екстрата, която обезпечава през целия ден живот на батерията единствено след 30 минути зареждане.

Малкият Note 10 идва с 3500mAh, а батерията на огромния Note 10+ предлага цели 4300mAh.
 Снимка 437626
Източник:

Зарядът, който батерията подава, се контролира и от специфични логаритми. Те преценят оптималния заряд, необходим в даден миг, и по този метод удължават живота на батерията.

В крайник с трендовете от последните години, от Samsung са решили да махнат жака за слушалки. Отделно може да се закупи преходник от USB-C към 3.5мм или просто да се употребяват Galaxy Buds - едни от най-атрактивните безжични слушалки сега, които се зареждат и от гърба на новите Note 10.

S Pen - неизменима част от телефона

S Pen е в долната дясна страна на устройствата, с нова батерия е и се интегрира с голям набор от функционалностите на телефона.

По време на предварителното показване Samsung сподели на публицистите от целия свят по какъв начин писалката се употребява за основаване на бележки и цялостен куп други неща. Впечатление на всички направи изненадващо гладкият, подсъзнателен и старателен контакт сред екрана и върха на S Pen. Именно с помощта на точността, с която те взаимодействат, писалката е извънредно комфортна за изобразяване и очертаване.
 Снимка 437620
Източник:

S Pen е доста атрактивна и за хората, създаващи видео и фото наличие. С нея елементарно и бързо се обработват видео файлове - тя реже, слива видеа, прибавя транзишъни, аудио детайли и други. От разстояние манипулира и камерата, освен това по най-различни способи.

И в действителност, размахвайки S Pen по избран метод, човек доближава изображенията, завърта ги, сменя режимите на снимане и така нататък Отнема време, с цел да се свикне, само че хората от компанията дружелюбно помогнаха да се овладее " магията ". И беше пъклен занимателно.

С S Pen се вършат и много готини обяснителни видеа, защото при активиране на Screen Recorder може да се " драска " и демонстрира непосредствено върху екрана, прибавят се и фрагменти през селфи камерата.

AR функционалностите на S Pen са и много занимателни - с писалката се рисува непосредствено върху записваните видеа, като AR детайлите се синхронизират с ъгъла и дистанцията на снимане.

Като заговорихме за камери...

Note 10 разполага с три отвесно ситуирани камери на гърба си - 16-мегапикселов датчик с ултраширок ъгъл на снимане, различен с 12 мегапиксела и трети за далечно снимане с 12 мегапиксела. Note 10+ има и спомагателен Time-of-Flight датчик.
 Снимка 437616
Източник:

Хората, чиито бизнес е привързан със обществените мрежи, могат да разчитат, че тазгодишните Note телефони ще улеснят и подобрят осезаемо работата им заради ред аргументи.

Live Focus функционалността разрешава елементарно да се трансформира фокуса, до момента в който се снима видео, а Zoom-in-Mic пък обезпечава опция да се изолира страничният звук във видеата, като се записват единствено мечтаните източници.

Note 10 и Note 10+ са и продължение на компютъра

Note 10 моделите са предопределени за хора от разнообразни сфери на бизнеса и креативните специалности, а Samsung DeX разрешава да жонглираме безпроблемно сред компютър и телефон.

Новите флагмани на Samsung могат да бъдат включени в Mac или Windows компютър чрез USB, като по този метод човек може да обработва и борави с файлове безпроблемно и в двете среди.
 Снимка 437619
Източник:

Note 10 и Note 10+ се интегрират с офис пакета на Microsoft, а с помощта на PlayGalaxy Link всеки може да продължи да играе дадена игра на смарт телефона, когато стане от компютъра си.

Телефоните, несъмнено, поддържат и приложението за детайлна обработка на видеа Adobe Rush - артикул на партньорството сред Adobe и Samsung, който може да бъде употребен и през Samsung DeX.

Galaxy Note 10 и Note 10+ могат да бъдат поръчани още през днешния ден. Доставките в Европа ще стартират на 23 август.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР