Тази вечер продължава маратонът от мачове, от квалификациите за Евро

...
Тази вечер продължава маратонът от мачове, от квалификациите за Евро
Коментари Харесай

Какво още от квалификациите за Евро 2020

Тази вечер продължава маратонът от мачове, от квалификациите за Евро 2020. Освен България - Чехия в нашата група А Косово посреща Англия. Англичаните се класираха за шампионата и този мач ще е по-скоро за доказване на класа.

В Група В е забавно, защото Сърбия към момента има късмет да заеме второто място в групата. В момента западните ни съседи заемат третото място с актив от 13 точки, а Кристиано Роналдо и компания са втори с точка повече. Украйна завоюва безапелационно групата още преди тези мачове и е водач с актив от 19 точки.

Сърбите одобряват Украйна, като ще бъде забавно по какъв начин ще се развие срещата, до момента в който Португалия има привидно елементарно посещение на Люксембург, където при победа без значение от изхода на дуела на Сърбия, ще си подсигурява второто място.

В група Н Франция и Турция би трябвало да дефинират спечелилия в групата. "Петлите " гостуват на Албания, а Турция е посетител на Андора. И двата отбора към този момент си осигуриха място на шампионата, в този момент би трябвало да дефинират първенеца.

Група А:

19:00 България - Чехия
19:00 Косово - Англия

Група В

16:00 Люксембург - Португалия
16:00 Сърбия - Украйна

Група Н

21:45 Албания - Франция
21:45 Андора - Турция
21:45 Молдова - Исландия
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР