Тази вечер премиерът на Северна Македония Зоран Заев предупреди във

...
Тази вечер премиерът на Северна Македония Зоран Заев предупреди във
Коментари Харесай

Заев: Опасно е да се блокира парламент в пандемия

Тази вечер министър председателят на Северна Македония Зоран Заев предизвести във Фейсбук, че опитите да се блокира работата на Народното събрание в изискванията на световна пандемия е рисково, срамно и безконтролно държание, съобщи МКД.
 Владо Бучковски става специфичен делегат на С. Македония за България
Владо Бучковски става специфичен делегат на С. Македония за България

Той счита, че Северна Македония няма друга опция с изключение на участие в Европейски Съюз

Припомняме, че по-рано водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн разгласи нови митинги, откакто беше оповестено, че някогашният министър председател Владо става специфичен делегат на македонското държавно управление за България .

Тежко на Македония, в случай че решението е " тандемът на лепкавите пръсти Заев и Бучковски ". Днес министър председателят Зоран Заев връща индивида, чиято кариера завърши с политическо съглашение за правосъдно дело, с цел да договаря за историята, езика, македонското малцинство, героите.

Тези двама души са известни единствено с това, че продават и за жалост продават на ниска цена. Това е предвестител на злополука, която не би трябвало да разрешаваме да се случи ", написа водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски в " Туитър ".
 Мицкоски: Горко на Македония с тандема Заев-Бучковски
Мицкоски: Горко на Македония с тандема Заев-Бучковски

Бучковски става специфичен делегат на С. Македония за България

Заев прикани депутатите от опозицията да преразгледат позицията си.

" Очевидно Християн Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ желаят да компенсират неналичието на тяхната позиция, мярка, предложение или политика, като предизвикват щета на жителите, в миг, когато се нуждаят от помощ от страната.

Те се пробват да блокират приемането на закони в разгара на пандемията от ковид, в това число тези за ваучери от 6000 денара, с цел да оказват помощ на пенсионери, самотни родители, художници на свободна процедура, написа Заев във Фейсбук.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР