Тази вечер предстои втори епизод от едноименната поредица ЦСКА -

...
Тази вечер предстои втори епизод от едноименната поредица ЦСКА -
Коментари Харесай

ЦСКА и Левски се хвърлят в свиреп дуел за Купата

Тази вечер следва втори епизод от едноименната поредност ЦСКА - Левски. Този път безконечните футболни врагове се изправят в пряк конфликт в полуфиналите за Купата на България. "Червените " са домакини в първата среща на "Васил Левски ". Мачът е от 18:00 часа и ще се излъчва директно по DIEMA SPORT , както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY . Също по този начин можете да го наблюдавате онлайн в GONG.BG и на честотите на Дарик радио.

Очаква се ЦСКА и Левски да се хвърлят на 100% в днешния дуел, защото Купата малко или доста се явява като избавителен пояс. "Сините " от дълго време се простиха с възможностите за купата от шампионата, само че за тима на ЦСКА към момента мъждука искрица вяра. Лудогорец доста усложни задачата на "армейците ", побеждавайки на личен терен с 3:2.

Наставникът на "червените " Стамен Белчев няма да може да разчита на цялостен куп от главните си футболисти довечера. Сред огромните изчезнали са Фернандо Каранга, Станислав Манолев и Жеферсон Телес, които са наказаним а Кирил Десподов, Георги Китанов и Александър Барт са с контузии.

Гостите пък сигурно повече от всеки различен желаят успеха, защото в последно време от ден на ден и повече разочароват последователите си с изявите си на терена. Левски е в серия от три следващи загуби в шампионата, само че все пак притежателят Спас Русев продължава да е неразделно до тима. Големият необут изгледа и последната подготовка на „ сините “ преди първия полуфинал за Купата на България против „ алените “. Заедно с шефа на стадион „ Георги Аспарухов “ пристигна и солидна агитка. Феновете заеха място в Сектор В, откъдето окуражиха любимците си песни, викания и плакати.

Делио Роси няма да може да разчита на левия бек Иван Горанов за срещата. Той изтърпява наказване за насъбрани пет жълти картона. В негово неявяване, италианският експерт евентуално ще заложи на Афонсо Фигейредо. Ривалдиньо пък още веднъж не попадна измежду избранниците на Роси, само че положителната вест е завръщането на Фелипе Нашименто в групата, който се контузи след дуела с Берое (1:2), като се придвижваше прочут интервал благодарение на патерица.

Очаква се двата отбора да излязат в яростен двубой за Купата и да предложат същинско представление за почитателите, което не трябва да пропускате!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР