Тази вечер предстои първият от двата големи европейски финала за

...
Тази вечер предстои първият от двата големи европейски финала за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Челси - Арсенал

Тази вечер следва първият от двата огромни европейски финала за сезона - този в шампионата Лига Европа . Столицата на Азербайджан - Баку, ще одобри в обятията си двата британски тима, които изминаха дългия път до заветния мач - Челси и Арсенал.
Срещата Челси - Арсенал може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.
Холдинг и Суарес, Бейерин и Рамзи са твърдо навън за днешния мач и няма да играят за " артилеристите ", както и Мхитарян, който заради политически аргументи не е пътувал с отбора, а пък " сините " ще бъдат сигурно без Лофтъс-Чийк, Одой и Рюдигер, които също са контузени. Нголо Канте също е под въпрос, защото се контузи дни преди финала и не е ясно до какъв брой ще е подготвен.
Унай Емери или Маурицио Сари - двама мениджъри, които знаят по какъв начин се печелят титли. Наставникът на " топчиите " към този момент познава усета на успеха в този шампионат, откакто в предишното победи с отбора на Севиля, до момента в който за Сари това може да бъде последният късмет да вдигне трофей с Челси , откакто се чака той да напусне " Стамфорд Бридж " след края на сезона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР