Тази вечер предстои първата порция от предпоследните мачове от груповата

...
Тази вечер предстои първата порция от предпоследните мачове от груповата
Коментари Харесай

Шампионска лига: На какво да заложим в днешните сблъсъци

Тази вечер следва " първата порция " от предпоследните мачове от груповата фаза на Шампионска лига . Програмата на шампионата ни е подготвила следващата европейска вечер, в която ще можем да се любуваме на футболен театър от най-високо равнище.
Безспорно кулминационната точка на вечерта ще бъде в Мадрид, където Кралят на Европа Реал посреща на " Сантяго Бернабеу " френския първенец Пари Сен Жермен. Далеч не е за подценяване и конфликтът сред Ювентус и Атлетико Мадрид в Торино.
Носителят на два трофея от Шампионска лига - Жозе Моуриньо, пък ще изведе новия си тим Тотнъм в първи мач на европейско равнище. Шампионите на Германия и Англия - Байерн Мюнхен и Манчестър Сити, също излизат за своите мачове №5 в групите, като " небесносините " към момента не са си обезпечили 100-процентово присъединяване в елиминациите на шампионата.
Нашият екип от типстъри сформира няколко оферти за залози на база днешните дуели от Шампионска лига. Ето ги и тях:
Реал Мадрид - ПСЖ Изминаха повече от два месеца от срамната загуба на " белия балет " на " Парк де Пренс " с 0:3, а от този момент доста неща се трансформираха. Реал стартира да играе по-уверено, а с това да реализира и по-добри резултати. Въпреки това клубът към момента не може да открие шампионската еднаквост, с която бе прочут преди година и половина.
В щаба на ПСЖ пък най-сетне могат да се похвалят, че цялата атака на тима - Неймар, Мбапе, Кавани, Икарди и Ди Мария, са подготвени за игра, а за Томас Тухел следва тежката задача да избере титулярите за мача. Парижани към този момент си осигуриха класиране за 1/8-финалите, за разлика от Реал, само че все пак клубът ще желае да се показа почтено и на " Бернабеу ".
Реал е притиснат до стената след тежкото проваляне като посетител, а в този момент стремежът ще бъде по никакъв метод да не се позволява издънка пред домашна аудитория. Въпреки това, против сходен състав, какъвто е този на ПСЖ, всеки един тим ще срещне съществени усложнения. Очертава се един равносилен дуел, в който сигурно няма да липсват нито голове, нито драма.

Ювентус - Атлетико Мадрид " Бианконерите " към този момент си осигуриха класиране за идната фаза на шампионата, а това разрешава на наставника Маурицио Сари да " успокои топката " и в идващите месеци да мисли най-вече за Серия А, където борбата с Интер продължава с цялостна мощ.
Що се отнася до Атлетико, отборът надалеч не може да се каже, че е сигурен участник в идната фаза на шампионата, макар преднината от четири точки пред останалите два тима в групата. Хората на Диего Симеоне са принудени да се борят до последно, в случай че желаят да не подлагат на риск присъединяване си на осминафиналите.
Ювентус по всяка възможност ще бъде и без огромната си звезда Кристиано Роналдо. Маурицио Сари даде явен знак, че не счита да рискува със здравето на португалеца, а и на всеки различен в тима. Това само може да значи, че италианският експерт няма да търси непременно успеха в мач, който е без значение за неговия тим.

Цървена звезда - Байерн Мюнхен Колебливите изяви на към този момент някогашния управител на Байерн Нико Ковач по никакъв метод не повлияха на резултатите на тима в Европа, а неговата работа бе довършена от Ханс-Дитер Флик, който в предходния кръг обезпечи място на баварците в идната фаза на шампионата. С четири победи от четири мача " алените " също могат да се концентрират върху локалния шампионат.
Сръбският гранд Цървена звезда обаче към момента таи очаквания, че може да се пребори за второто място в групата, само че даже това да не се случи, то третата позиция също носи дивиденти (Лига Европа). Звезда несъмнено има какво да се бори, а пред лична аудитория против първокласен гранд като Байерн сигурно ще желае да се потвърди.
Очертава се дуел, в който Байерн да управлява темпото на игра, само че и надали ще се опита да наложи изключително нападателен жанр на игра. За Звезда пък наподобява сложна задача да проникне през положителната защита на немския гранд, който е задоволително " врял и кипял " в такива мачове.

Автор: Mr. Corner
 



 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР