Тази вечер предстои откриването на първото Coworking space office, или

...
Тази вечер предстои откриването на първото Coworking space office, или
Коментари Харесай

Първото споделено работно пространство откриват довечера

Тази вечер следва откриването на първото Coworking space office, или Споделено офис работно пространство в Пазарджик, заяви инициаторката на забавното начинание – фотографката Вили Тодорова. Официалното прерязване на лентата с пожелания за триумф ще са от 18,00 часа в Бизнесцентъра на бул. „ България “ 57.

Споделеното работно пространство е място, офис, в който всеки със свободна специалност, втора работа или дребен бизнес може да наеме бюро за ден, седмица, месец, година, или за колкото време му е належащо. Може даже единствено за час, в случай че се постанова да свърши нещо наложително.

Пазарджишкото споделено работно пространство ще предлага работни места – бюра или независими офиси, зали бизнес срещи, семинари, лекции, просветителни начинания, пространства за креативен работилници, културни мероприятия, коктейли и празненства. Както и обществена среда, в която да споделите хрумвания, опит, да започнете взаимни планове или просто да работите независимо във вдъхновяваща среда. Общо взето – съвсем универсално приложение.

Проектът е нещо ново освен за нашия град, само че и за множеството в страната. В развитите страни Coworking space office се радва на доста добра известност, само че у нас едвам в този момент „ прохожда “. Подобни пространства са проведени единствено в някои от огромните градове, като в столицата даже са профилирани – за обществени действия, за арт-събития, за бизнес. Там обаче пазарът е по-голям. При нас ще се предлага компилация от всичко на едно място, изясни Вили Тодорова.

Съществена разлика е и това, че ще съчетава деловата атмосфера с домашния уют. Човек хем ще може да се отдаде на работата си на мира, хем да се отпусне на меко кожено канапе с чаша кафе в ръка, когато почувства нужда да отдъхне. Ще има пространства, подобаващи както за семинари и образования с всичко належащо за тях, по този начин и за креативен работилници, културни събития, коктейли, празненства. Приятен акцент в уюта ще бъде експозиция на фотографии по стените.

Наше земляци, работещи в чужбина, споделят, че когато са на път, Coworking space office, където ги има, са им от огромна изгода. В родния град за задачата се опитвали да употребяват кафенетата. Там обаче гледат изкривено всеки клиент, който се е заседял повече от два часа, без да направи подобаваща сметка.

Цената за прилагане на Coworking space office в развитите страни е към 5 $ на час. В Пазарджик ще бъде толкоз, колкото младежите заплащат, с цел да се позабавляват с игри в интернет-клуба – 2 лв.. За по-продължително време, несъмнено, ще излиза по-изгодно.

Пожелаваме триумф на новаторското начинание!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР