Тази вечер предстои да се изиграят втората порция мачове от

...
Тази вечер предстои да се изиграят втората порция мачове от
Коментари Харесай

Още решителни битки в Шампионската лига

Тази вечер следва да се изиграят втората порция мачове от 5-ия кръг в групите на Шампионската лига. Отново можем да чакаме забавни дуели по терените на остарелия континент, а три тима имат късмет още в този момент да си подсигуряват присъединяване на 1/8-финала, откакто там са към този момент Байерн (Мюнхен), Манчестър Сити, Челси, Севиля, Барселона, Ювентус, Ливърпул и Порто.

В група " Е " Севиля и Челси към този момент са сигурни участници в елиминациите, само че в този момент двата отбора излизат в директен конфликт за първото място в групата. Краснодар и Рен пък също има защо да играят. Двата отбора ще се борят за 3-ата позиция, която дава късмет за продължение в Лига Европа през пролетта.

Група " F " е много по-завързана. Борусия (Дортмунд) има късмет още през днешния ден да откри място на 1/8-финалите, в случай че не загуби в семейството си на Лацио. " Орлите " обаче ще се борят с всички сили за успеха на " Сигнал Идуна Парк ", защото тя също ще ги прати в последваща фаза. Има късмет и двата отбора да се класират напред, в случай че мачът посред им приключи наедно, а в това време Брюж не успее да победи Зенит.

В група " G " също към този момент знаем имената на тимовете, които не престават напред. Това са Барселона и Ювентус. Каталунците имат три точки повече от " Старата госпожа " и може още през днешния ден да си подсигуряват първото място в крайното класиране, в случай че победят Ференцварош и торинци не победят Динамо (Киев). Испанците ще са сигурен отличник и с еднакъв резултат, в случай че в това време Юве загуби от украинците.

В група " Н " Манчестър Юнайтед е на една точка от класиране напред. " Червените дявои " ще намерят място в идната фаза, в случай че не изгубят днешното си домакинство на Пари Сен Жермен Евентуален триумф може даже да подсигурява първото място на англичаните в крайното класиране в групата, стига Република България Лайпциг да не завоюва в гостуването си на Истанбул Башакшехир.

Шампионска лига, групова фаза, 5 кръг:

От 19:55 часа:

Краснодар - Рен

Истанбул Башакшехир - Република България Лайпциг

От 22:00 часа:

Севиля - Челси

Борусия (Дортмунд) - Лацио

Брюж - Зенит

Ювентус - Динамо (Киев)

Ференцварош - Барселона

Манчестър Юнайтед - Пари Сен Жермен

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР