Тази вечер порой с гръмотевици се изсипа в Русе, но

...
Тази вечер порой с гръмотевици се изсипа в Русе, но
Коментари Харесай

Апокалипсис в Русенско! Порой и градушка удариха село Борисово, хората плачат неутешимо

Тази вечер проливен дъжд с гръмотевици се изсипа в Русе, само че жителите на село Борисово са претърпели същински призрачен сън, оповестява " Дунавмост ". Градушка, проливен дъжд и мощен вятър са нанесли вреди в дворовете и градините на хората.

Има наводнени пространства, килнати стълбове на енергото, протекли покриви и не на последно място - реколтата е унищожена.

Зеленчуците са утрепани, а от овошките всичко е сринато на земята.

Хората са се почувствали безсилни да спасят плода на труда си, само че не се отчайват и към този момент кроят проекти да посадят още веднъж, каквото могат.

Другият проблем е, че в селото няма ток поради бурята и провалите от нея. Жителите чакат екип на Енерго Про да оправи повредите, само че са скептични, че това ще се случи довечера.

Припомняме, че съгласно синоптиците на следващия ден ни чака внезапен поврат във времето. В утринните часове, единствено на обособени места, а към и след обяд над доста региони ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има валежи, съпроводени с гръмотевични стихии. На места преваляванията ще са интензивни и обилни по количество. Има условия за градушки.

К акво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР