Тази вечер отборите в Hell’s Kitchen България за последен път

...
Тази вечер отборите в Hell’s Kitchen България за последен път
Коментари Харесай

Великолепната седморка на Hell’s Kitchen България готви за чест, слава и черни куртки

Тази вечер тимовете в Hell’s Kitchen България за финален път бяха Сини и Червени. Шеф Ангелов провокира готвачите с кулинарен триатлон, който дефинира тяхната орис. Черните куртки, които са присъщи на същинските пълноправни шефове, първи облякоха дамите от Червения тим.

В началото на трите следващи провокации участниците трябваше да трансфорат своя шанс в ядене с бързината на черни нинджи. Виктория и Валя влязоха в кулинарния хайлайф, а идващите две черни куртки бяха разиграни на зарове и извоювани от Елена и Мариела.

В предизвикването останаха да се борят Сините – Андреа, Камен и Николай, които ще имат опцията да откраднат от занаята на началник Михалчев и за пръв път в български кулинарен формат ще получат урок с тежест цялостен звук. След утрешното показване на тима със сини куртки ще останат единствено най-достойните играчи за край.

Как ще се оправят Сините в последния стадий от кулинарния триатлон? Ще съумеят ли да разбият леда, с цел да стигнат до черните куртки? За кого от готвачите завърши яростното съревнование за огромната премия? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на, на, както и на.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР