Тази вечер отборите на Уулвърхямптън и Севиля се изправят един

...
Тази вечер отборите на Уулвърхямптън и Севиля се изправят един
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уулвс - Севиля, крах за англичаните

Тази вечер тимовете на Уулвърхямптън и Севиля се изправят един против различен в мач от 1/4-финалите на Лига Европа и играят при резултат 0:1 . Лукас Окампос откри в 88-ата минута. Решителната борба за място на полуфиналите е с начален час 22:00, като ще можете да я наблюдавате НА ЖИВО в Gong.bg

В 11-ата минута Адама Траоре реализира впечатляващ пробив към наказателното поле, само че бе фаулиран от Роберто Карлос след просрочен шпагат. Съдията отсъди дузпа, а зад бялата точка застана Раул Хименес. Изстрелът на нападателя на "вълците " обаче бе прекомерно неуверен и в обсега на вратаря Боно, който съумя да избави.

В 25-ата минута Ен-Нисири опитва доста мъчно осъществяване с левия крайник, от въздуха, по диагонала, но топката отлетя надалеч навън от вратата на Патрисио. В 37-ата пристигна вторият късмет за испанците. Лукас Окампос получи топката вляво и стреля с фалцов изстрел, само че топката прелетя край страничната греда на Патрисио. Три минути преди края на първата част Жоан Жордан стреля от сериозна отдалеченост, само че Патрисио направи рутинно избавяне.

 Уулвърхемптън - Севиля
източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР